Ingrediente: 400 grame carne tocata, de preferat de vita, 1/2 cana orez, 1 capatana de ustruroi, tocata marunt, 1 ou, 1/2 lingurita sare, 2 frunze de dafin, 1/4 lingurita piper proaspat macinat, 1/8 lingurita nucsoara, 1/8 lingurita cimbru, 2 linguri ulei de masline, o ceapa medie, tocata marunt, o legatura de coriandru, 3/4 cana de apa.
Preparare:
Amestecati carnea, orezul, usturoiul, oul, sarea, piperul, nucsoara, cimbrul, uleiul. Impartiti in 2 si faceti 2 chiftele mari. Adaugati ceapa, coriandru si apa intr-un vas, la foc mic. Adaugati chiftelele si lasati la foc timp de 2 ore sau si mai mult, daca e cazul. Scoateti frunzele de coriandru si serviti cu orez sau couscous.
2 Comments
Comments are closed.