Evenimente

Cusine Reinvented la The Harbour

Seria evenimentelor dedicate gastronomiei internaţionale continuă la Restaurantul The Harbour, cu seara Fusion Not Confusion – Cusine Reinvented.

Cusine Reinvented la The Harbour

 

Cel de-al treilea eveniment organizat în portul nostru, din seria dedicată gastronomiei lumii, este o incursiune în Fusion Cusine.

 

Fusion Cusine nu are limite, după cum spune maestrul în arta culinară Henrik Sebok, care va găti preparate pline de savoare pentru delectarea simţurilor celor mai pretenţioşi gurmanzi şi nu numai.

 

Despre Fusion Cusine se pot spune multe, dar ideea de bază este că aceasta îmbină tradiţiile culinare a două sau mai multe naţiuni, pentru a crea preparate inovatoare şi interesante cu care nu ne întâlnim în viaţa cotidiană. Acest tip, destul de controversat, de bucătărie se bazează pe ingeniozitatea bucătarilor din întreaga lume, dar şi pe texturi, arome şi prezentarea din farfurie.

 

Pentru a afla mai multe despre Fusion Cusine, chiar de la Henrik Sebok, Executive Chef la Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucharest, vă aşteptăm în portul nostru în ultima zi de miercuri a lunii iunie.

 

Vor fi degustate vinuri de la Crama Oprişor, care se potrivesc cel mai bine preparatelor servite.

 

Notează-ţi în calendar ziua de miercuri 27 iunie, de la ora 20:00 şi rezervă-ţi un loc la seara Fusion Not Confusion.

 

Eveniment susţinut de revista Horeca România şi Vinul.ro în parteneriat cu Floating Buffet www.floatingbuffet.com.

Rezervări : 021- 319 72 57; 0724 388 686. www.harbour.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *