Stiri

Televizorul Philips 46PFL9706H pentru gaming

Philips vă prezintă următorul nivel în experienţa jocurilor video, oferită de televizorul 46PFL9706H cu cel mai rapid ecran din lume: amândoi jucătorii vizualizează simultan ecranul întreg, în timpul jocului. Dincolo de experienţa remarcabilă în jocurile video, televizorul Philips 46PFL9706H, premiat EISA „European 3D TV 2011-2012”, oferă utilizatorilor şi o experienţă de vizionare cinematografică în Full HD 3D, tehnologie Smart TV şi o calitate uimitoare a imaginii, în culori vii, contrast superior şi detalii naturale.

 

Jocuri video cu ecran complet pentru fiecare dintre cei doi jucători

În regim 2D, televizoarele redau jocurile video pentru cei doi jucători pe ecran partajat pe orizontală sau verticală. Primul jucător beneficiează de jumătatea superioară sau stângă, iar cel de-al doilea jucător de jumătatea inferioară sau dreaptă a ecranului. La activarea modului 3D, televizoarele Philips Smart TV cu tehnologie LED, indiferent de tehnologia 3D cu care sunt echipate (Easy 3D sau 3D Max), permit accesarea modului Dual Gaming, ceea ce înseamnă că ambii jucători vor vizualiza ecranul complet în timpul jocului, în acelaşi timp.

De exemplu, cu ajutorul tehnologiei 3D Max, Philips a extins funcţionalitatea televizorului 46PFL9706H. Purtând ochelarii speciali 3D (Philips PTA516/00), fiecare jucător va vedea numai jocul său pe ecranul complet, deci cei doi jucători pot sta împreună, se pot juca pe acelaşi televizor şi se pot bucura de distracţie maximă.


Cel mai rapid ecran din lume este al televizorului Philips 46PFL9706H

Pentru claritate perfectă şi acurateţe a mişcării, Philips 46PFL9706H poate atinge o valoare a frecvenţei de 1200Hz PMR (Perfect Motion Rate), care, alături de un imbatabil timp de reacţie de 0,5 milisecunde, îl face cel mai rapid ecran LED din lume. Acesta oferă imagini de o claritate extremă şi o mare fluiditate.

Şi pentru ca experienţa jocului să fie completă, televizorul Philips 46PFL9706H impune noi standarde de calitate a imaginii. Pentru obţinerea unei imagini de calitate şi claritate superioare, este echipat cu motor Perfect Pixel HD, care îmbină puterea de procesare a două miliarde de pixeli pe secundă cu ecranul Full HD, rezultând imagini curate şi extrem de clare indiferent de materialul vizionat. Pentru a aduce calitatea imaginii la cele mai înalte standarde, include funcţia Perfect Natural Motion, care, cu o putere de procesare suficientă pentru redarea a două miliarde de pixeli pe secundă, asigură acurateţea perfectă a secvenţelor de acţiune 3D, eliminând efectele de halo şi latenţa din conţinutul cu dinamică rapidă, atât din materialele transmise în direct, cât şi din cele pre-înregistrate, ceea ce are drept rezultat imagini clare şi bine definite, care curg fluid între cadre.

46PFL9706H este dotat cu tehnologie LED Pro, ceea ce înseamnă că iluminarea panoului se face prin intermediul a 224 segmente de LED-uri cu reglare localizată a intensităţii contrastului. Această tehnologie este atât de sofisticată, încât poate selecta LED-urile care se aprind şi se sting, pentru a ajusta cu precizie cantitatea de lumină din diferite zone ale ecranului, rezultatul: negru profund, alb luminos, contrast extrem şi culori strălucitoare. Tehnologia LED Pro este îmbunătăţită şi mai mult cu tehnologia Bright Pro, care amplifică emisia de lumină a LED-urilor ori de câte ori este necesar, ceea ce înseamnă că părţile luminoase pot fi accentuate, în timp ce părţile închise la culoare rămân întunecate. Aceste zone de lumină şi întuneric mai intense creează un contrast superior şi imagini de cea mai mare claritate posibilă. Datorită filtrului unic Moth Eye, cu o suprafaţă anti-reflexie, adânceşte culoarea neagră a tonurilor întunecate, maximizând în acelaşi timp emiterea de elemente luminoase fără efecte de halo sau reflexii. Toate aceste tehnologii duc la un contrast dinamic de până la  150.000.000:1, fără rival în segmentul său.

Şi pentru ca experienţa să fie completă, Philips 46PFL9706H este dotat cu tehnologie Ambilight Spectra XL, pe trei laturi (latura superioară şi lateralele televizorului), care aduce la viaţă orice scenă, prin proiectarea unei lumini ambientale pe peretele din spatele televizorului, ca şi cum imaginea s-ar prelungi dincolo de ecran. Culorile de pe ecran sunt proiectate pe perete cu ajutorul LED-urilor puternice ale Ambilight Spectra XL, implicându-vă şi mai mult în acţiune. Philips este singurul producător care combină efectul Ambilight cu capabilităţile 3D.


Soundstage marca Philips: simţiţi sunetul

Atunci când vine vorba de experienţa jocurilor video sau de vizionarea filmelor, sunetul este la fel de important ca şi imaginea de pe ecran, motiv pentru care televizorul Philips 46PFL9706H dispune de un uimitor sistem audio de 40W, redând un sunet mult mai intens şi mai dinamic decât oricare alte televizoare cu ecran plat. Elegantul suport 2-în-1 adăposteşte un sistem avansat de boxe, alcătuit din două boxe de mare putere, care combină basul profund, cald, cu claritatea excelentă a sunetului şi spaţialitatea. Dacă suportul 2-în-1 este montat pe perete, vă puteţi bucura în continuare de o sonorizare de aceeaşi calitate excelentă datorită corecţiilor avansate de procesare. Toate aceste calităţi sunt optimizate suplimentar prin tehnologia Clear Sound, care vă asigură că nu veţi rata niciun detaliu sonor.


Preţul televizorului Philips 46PFL9706H este în jurul sumei de 9999 lei, în funcţie de distribuitor.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *