„Toata viata mea am fost interesat sa cultiv placerile. Am iubit intotdeauna mancarurile bune si toate lucrurile care descatuseaza simturile“. Pornind de la spusele lui Giacomo Casanova, dr. Philippe Rombas a scris un volum intitulat BUCATARIA SEDUCTIEI. PENTRU NOPTI DULCI SAU PICANTE, un ghid in savuroasa lume a placerilor culinare si erotice, publicat acum la Editura CARTEA DE WEEKEND.
Volumul contine o trecere in revista a afrodiziacelor folosite de-a lungul timpului in diverse culturi si societati. Stiati ca portocalele jucau in China dinastiei Sung un rol esential in ritualul seductiei? Ca in Kama Sutra este recomandat consumul de sparanghel ca potentiator al dorintelor erotice? Sau ca in Evul Mediu, in Europa, mirtul era considerat ingredientul minune al unor retete complicate recomandate sotilor mai trandavi in ale iubirii?
Dr. Philippe Rombas spune cu umor multe povesti de alcov in care, pe langa dragoste, mancarurile cu virtuti afrodiziace joaca un rol important. Scrisa intr-un stil accesibil, BUCATARIA SEDUCTIEI. PENTRU NOPTI DULCI SAU PICANTE furnizeaza o lectura placuta si, de ce nu, educativa. Ca bonus, autorul va ofera la finalul cartii cateva recomandari culinare potrivite pentru momentele romantice.
ÂÂ
CARTEA DE WEEKEND, concept editorial unic pe piata romaneasca, pune la indemana cititorilor titluri incitante, prezentate intr-o formula grafica de exceptie. Textul accesibil, formatul prietenos si preturile foarte mici constituie atuurile aparitiilor noastre.
Informatii suplimentare si comenzi:
Telefon – (021) 318 07 97
Fax – (021) 318 08 03