Despre copii

Cursuri pentru copii

Clever Children- Kids and Teens lanseaza franciza si in orasul Constanta. Programul de traning care se lanseaza pentru copii cu varsta cuprinsa intre 8 si 18 ani, doreste sa dezvolte capacitatea elevilor de a comunica eficient, de a promova imaginea personala, de a invata sa lucreze atat in echipa cat si individual; sa invete sa-si organizeze timpul si sa valorifice fiecare oportunitate ce li se ofera.

Din data de 5 Martie se va da startul primului curs Clever Children Constanta: NLP Training for Successful Kids Invata sa ai incredere in tine si in potentialul tau!

Ulterior vor incepe si celelalte cursuri:

Best IT Training for Kids –
Curs de utilizare computer cu atestat international pentru realizarea proiectelor scolare
19 martie-23 aprilie

Bunele maniere
Curs de bune manire pentru copii
2 aprilie- 23 aprilie

MBA-ul copiilor CLEVER curs de dezvoltare personala-
Prima diploma MBA a copilului tau!
30 aprilie-18 iunie

Programul NLP contureaza componentele esentiale ale personalitatii unui copil: atitudinea, limbajul verbal si non verbal, comportamentul. Destinatia finala: succesul in viata al copiilor. Prin cursul de MBA , Clever Children isi propune sa-i invate pe cei mici cum sa identifice si cum sa-si puna in valoare abilitatile, talentul si cunostintele, pentru a avea succes in activitatile pe care le desfasoara. Programul Best IT isi propune sa transmita informatiile cele mai importante legate de utilizarea calculatorului pe care le vor folosi, fara exceptie, pentru a realiza si prezenta in fata colegilor si a cadrelor didactice cel mai bun proiect. Cu ajutorul training-ului de Bune Maniere copii vor avea o carte de vizita care sa atraga simpatia tuturor, celor mici si celor mari deopotriva.

Toate cursurile Clever Children sunt construite pentru a dezvolta si construi personalitatea copiilor si adolescentilor.
Este important ca abilitatile de lider, personalitatea si talentele copiilor sa fie observate inca de la varste fragede, motiv pentru care multi parinti iau decizia sa-si pregateasca copiii la cursuri suplimentare fata de cele de la scoala.
Prin extinderea teritoriala in sistem de franciza,

CLEVER Children va oferi copiilor si adolescentilor din Romania programe de training moderne cu metode de training interactive si adaptate nevoilor identificate la nivel national.

Ana Maria Petcu

www.cursuriconstanta.ro
cursuriconstanta@cleverchildren.ro

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *