Targul Autovit va invita sa veniti alaturi de noi pentru a va bucura de preparate gustoase,naturale si proaspete din judetele: Arges, Sibiu, Buzau, Harghita, Maramures, Dambovita.
Targul este deschis in zilele de sambata si duminica intre orele 8.30 si 17.00.
Targul Autovit are ca prioritate crearea unei relati stranse intre producatori si consumatori.
Intalnirile intre producatori si consumatori sunt foarte importante deoarece consumatorul poate comunica cu persoana care a produs hrana lor si de a creea un fel de relatie si respect unul fata de altul.
In targ promovam produse alimentare de calitate, atat pentru sanatatea consumatorilor cat pentru cunoasterea si degustarea produsele.
Noutatea targului Autovit este ca vizitatorii targului au posibilitatea de a comanda produse ce corespund necesitatilor si gustului fiecarui consumator.
Consumatorii vor constata ca acesti producatori sunt pasionati de munca lor, preparand produse dupa retete traditionale, fara aditivi, conservanti, arome artificiale sau culoare.
Producatorii din acest targ sunt obligati sa puna la dispozitia organizatorului provenienta produselor din fiecare etapa a prelucrari si distributie lor.
Pentru acesta saptamana in targul Autovit va asteptam cu bucate din carne de porc, vita, oaie, capra miere, dulciuri unguresti si baclava produse de specialisti romani.
Judetul Arges este bine reprezentat de producatori ca: Tanase Eugen, Tuca Mihaela si Stefan Gheorghe ce va imbie cu muschiulet afumat, costita afumata, pastrama de oaie, carnati de casa, din porc, vita si oaie, sunca de casa, toba, lebar, cascaval, cas afumat, branza de burduf.
Judetul Dambovita este reprezentat de un binecunoscut apicultor ce cu pasiune va ofera consultanta de apiterapie.Ca produse va putem enumara: mierea de salcam, poliflora, tei, mana, propolis si tinctura de propolis, polen proaspat, laptisor de matca pur, fructe de padure in miere de salcam (catina, afine, mure, nuca), pastura.
Judetul Mures este reprezentat de binecunoscutul interpret de muzica populara ce aduce vizitatorilor produse specifice zonei si o noutate constand in faptul ca ofera clientului ce cumpara alimente in valoare de 200 ron un bonus constand intr-o sticluta de palinca de Mures.
Judetul Sibiu este reprezentat de Racoveanu Ion ce va ademeneste cu renumita branza de Sibiu si afumaturi preparate dupa retetele bine pastrate de familia sa.
Producatorii din Bucuresti se pot mandrii cu cea mai buna baclava ce aste preparata din faina de grau, amidon de porumb si miez de nuca ce se prajeste in ulei de palmier. Ca sortimente va ofera baclava cu visine si sirop natural, baclava cu nuca si ciocolata.
Va asteptam cu drag sa vizitati casutele si sa va lasati fermecati de aromele bucatariei romanesti.