Stiri

Magazin Decathlon la Cluj

Retailerul de articole sportive Decathlon va inaugura, joi, în incinta unui mall din Cluj-Napoca, cel de-al doilea magazin din România, pe o suprafaţă de vânzare de 3.200 de metri pătraţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Responsabilul de dezvoltare pe România al Decathlon, Gwenn Hervo, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în cadrul magazinului vor fi vândute produse “ieftine şi de calitate”.

“Decathlon va inaugura, joi, la Cluj-Napoca, al doilea magazin din România, după cel din Bucureşti. Politica noastră este să aducem produse foarte ieftine, dar de calitate, pentru ca sportul să fie pentru toată lumea. Toate produsele noastre au garanţie de minim un an”, a spus Hervo.

Potrivit acestuia, noul magazin va oferi articole şi echipamente pentru 70 de sporturi, printre care echitaţie, canoe, snowboarding, mountain bike, tir cu arcul.

Gwenn Hervo a precizat că retailerul intenţionează să mai deschidă alte magazine la Braşov, Bucureşti şi Iaşi, apoi în Timişoara, Craiova sau Constanţa.

Magazinul va organiza periodic diverse întreceri sportive şi va colabora cu sportivii şi cluburile sportive de pe plan local.

Magazinul Decathlon din Cluj-Napoca are numărul 610 la nivel mondial şi o suprafaţă de vânzare de 3.200 de metri pătraţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *