Ingrediente pentr 4 persoane: 90 g unt moale, 135 g faina, 1/2 lingurita praf de copt, 2 oua, 1 morcov, 100 g sunca, branza (jumatate de bucata branza moale, de preferat Reblochon Savoie), chimen, sare si piper.
Preparare: Se incalzeste cuptorul.
Morcovul de rade fin iar sunca se taie cubulete mici. Morcovul si sunca se calesc intr-o tigaie.
Untul moale se amesteca cu faina si praful de copt. Se adauga morcovii, ouale batute si sunca. Se condimenteaza cu sare, piper si chimen.
Branza curatata de coaja se taie cubulete de 2 cm.
Aluatul se intinde pe planseta de lucru. Se taie patrate, pe jumatate se aseaza cubulete de branza si se acopera cu cealalta jumatate si se preseaza bine marginile.
Se coc la 180 de grade pentru aproximativ 15 min, sa ramana putin moi.