Concerte

Bob Dylan: festival de muzica de ziua de nastere

Ziua de nastere a lui Bob Dylan va fi sarbatorita in Statele Unite printr-un eveniment aparte – Dylan Fest 2010 – un festival organizat la sala Bowery Ballroom din New York pe data de 26 mai! Bob Dylan se afla momentan in jurul lumii unde va sustine o serie de concerte incluse in cunoscutul turneu Never Ending Tour, vara aceasta urmand a ajunge si in Romania pentru un spectacol pe care il va sustine pe data de 2 iunie, pe Stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti.

Cu ocazia zilei de nastere a celui mai important artist solo al tuturor timpurilor, conform revistei Rolling Stone, trupe si solisti din toate colturile lumii se vor aduna pe data de 26 mai la Bowery Ballroom din New York pentru a-l sarbatori pe Bob Dylan interpretand cele mai cunoscute piese ale sale. Festivalul va purta chiar numele artistului, fiind unul dintre cele mai ample evenimente organizate de colegii de breasla cu ocazia aniversarii sale. Dylan Fest 2010 se bucura de un line-up deosebit, printre numele confirmate pana la acest moment numarandu-se Norah Jones, membrii formatiei The Strokes – Fab Moretti si Nikolai Fraiture, Patrick Carney de la The Black Keys, Adam Green, The Pierces, Jesse Malin, Nicole Atkins, Tracy Bonham, Jody Porter, membru al Fountains Of Wayne, All American Rejects, Longwave, dar si cei de la Hurricane Bells, programul complet al festivalului urmand a fi facut public in curand de organizatori.

Bob Dylan va implini 69 de ani pe data de 24 mai, marcand o cariera impresionanta ce include pe langa numeroasele materiale discografice, 11 trofee Grammy, un Glob de Aur si un premiu Oscar. La doar cinci zile de la aniversarea sa, Bob Dylan va porni in partea europeana a turneului Never Ending Tour cu show-urile din Grecia si Turcia, urmand ca pe data de 2 iunie sa ajunga in aceeasi formula si la Bucuresti.

Prezentat de Raiffeisen Bank si organizat de Emagic, concertul Bob Dylan va fi inclus intr-un nou concept de festival, „Emagic Classics”, care va avea loc pe data de 2 iunie pe Stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti, programul evenimentului fiind completat de prezenta a doua nume autohtone: Nicu Alifantis & Zan si Bucium. Biletele pot fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 130, 250 si 350 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *