Evenimente

Expozitie florala la Oradea

In perioada 15-25 Aprilie, oradenii se pot rasfata admirand cele mai frumoase soiuri de Anthurium in cadrul unei expozitii cu vanzare organizata de Florarul Tau Personal in piata Rogerius, la randul cu flori.

Cele mai frumoase flori de pe planeta se vor da in spectacol la Florarul Tau Personal din 15 Aprilie. Pentru inceput, oradenii pot descoperi 10 soiuri exceptionale de Anthurium – de la celebrul soi Tropical, pana la soiuri mai putin cunoscute, dar de o frumusete aparte. “Va fi o adevarata provocare… Scopul acestor expozitii este in primul rand acela de educa iubitorii de flori, astfel incat fiecare sa stie exact ce cumpara. De asemenea, cumparatorii trebuie sa invete sa aprecieze florile, dar mai ales aranjamentele florale, la adevarata lor valoare. Trebuie sa se faca odata distinctia intre florari si simpli vanzatori de flori.” a afirmat Teofil Molcut, Florarul Tau Personal.

Buchetele, aranjamentele florale si ghivecele cu flori vor putea fi cumparate de oricine, iar 10% din vanzari vor fi donate echipei Hospice Emanuel, ce ofera asistenta bolnavilor de cancer in faza terminala.

Pentru a afla din timp despre urmatoarele expozitii, puteti accesa oricand site-ul www.florarultaupersonal.ro

Florarul Tau Personal este unul dintre cei mai tineri florari din Oradea cu o experienta de peste 3 ani in arta aranjamentelor florale, fiind totodata editorul primei reviste de design floral din Romania – FLORISTS ONLY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *