Vedete

Monica Columbeanu: Cred ca sunt insarcinata

Monica Columbeanu a declarat la emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca ar putea fi insarcinata.

Prezenta in platoul emisiunii lui Madalin Ionescu , sotia lui Irinel Columbeanu a spus ca inca nu si-a facut testul de sarcina, adaugand ca prefera sa mai astepte cateva zile.

Interesant este ca Moni Columbeanu a participat la emisiunea Acces Direct exact in ziua in care sotul ei a reclamat aceasta emisiune la C.N.A.

In cursul zilei de marti, emisiunea lui Madalin Ionescu a fost amendata cu suma de 30.000 de RON pentru ca a adus o “grava atingere” imaginii Monicai Columbeanu.

In cursul emisiunii Acces Direct, Madalin Ionescu a comentat aceasta amenda spunand ca nu este obligatoriu sa fie platita si ca este posibil ca postul Antena 1 sa atace in instanta decizia C.N.A.

El a intrebat-o pe Monica Columbeanu daca nu i se pare ciudat ca Irinel sa reclame emisiunea la C.N.A in cursul diminetii, iar ea sa fie in platou dupa-amiaza. Monica a raspuns zambind “fiecare cu job-ul lui”.

Referindu-se la posibila sarcina, Monica a spus ca sotul ei nu stie acest lucru si ca spera sa aiba si un baietel.

Monica nu a ezitat sa-l laude din nou pe sotul ei, spunand ca Irinel Columbeanu este “ca o statuie pentru mine”.

Ea a vorbit si despre aspectul financiar al familiei si a confirmat zvonurile de presa. “Banii mei sunt intotdeauna doar ai mei, iar bani lui sunt ai nostri”, a spus Monica Columbeanu .

Referindu-se tot la bani, sotia lui Irinel a mai spus ca a ajuns sa castige suficient de mult incat sa-i asigure fetitei sale un trai pe care ea nu l-a avut.

In timpul emisiunii, Monica a transmis un mesaj si pentru cei care o trateaza superficial: “faptul ca zambesc nu inseamna ca sunt complet idioata”.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *