MUZICA

Edvin Marton – Magic Stradivarius la Bucuresti

Unul dintre cei mai mari violonişti din lume va susţine pentru prima dată în România un show la Sala Palatului pe 28 septembrie, acompaniat de orchestra din Monte Carlo şi trupa de dans Brioni.

Cunoscut în România, în urma prezenţei sale la Gala Laureaţilor Campionatului Mondial de Patinaj, unde a apărut pe gheaţă împreună cu campionul mondial Evgeny Plushenko, Edvin Marton este autorul unor momente de neuitat de muzică şi patinaj de cea mai înaltă clasă. Show-rile şi compoziţiile sale pe teme celebre (Carmina Burana, Simfonia a V-a) sunt aşteptate în întreaga lume, fiind considerate cele mai senzaţionale concerte de vioară, dans şi efecte de lumină.

Banca Elveţiei i-a pus la dispoziţie vioara Stradivarius veche de 300 de ani, a cărei valoare este estimată de specialişti la 4 milioane de dolari.
Considerat un fenomen, Edvin Marton este câştigătorul premiilor ‘ Vioara de aur’ ÅŸi ‘Emmy 2006’.

Evenimentul este prezentat de AMPHITRION şi ALPHA BANK ROMANIA, asocierea celor din urmă cu acest eveniment reprezentând o confirmare a stilului muzical desăvârşit al artistului.
Prin participarea alături de AMPHITRION la acest eveniment, ALPHA BANK ROMANIA se încadreaza în tendinţele manifestate la nivel mondial de sprijinire a unor evenimente similare de către cele mai importante companii financiare din lume (Berliner Latin Tour – Deutsche Bank, Seriile Pop Americane pe Brodway – Bank of America, Biochim Classic Jam – HVB Bank).

Biletele au fost puse în vânzare la Sala Palatului, magazinele Diverta, Vic Music, precum şi online la www.bilete.ro şi au preţuri cuprinse între 50 RON şi 150 RON.

Va fi un eveniment unic, poate cel mai spectaculos concert de vioara prezentat până acum în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *