LifeStyle

Monica Columbeanu naste in ianuarie

Monica Gabor a devenit ColumbeanuMonica Gabor si Irinel Columbeanu au aflat ca vor deveni parinti la sfarsitul lui iunie, chiar cu putin inainte ca Irinel sa implineasca 49 de ani, si a fost unul dintre putinele cazuri in care au hotarat sa pastreze secretul, fiind hotarati sa faca publica aceasta veste numai in noaptea nuntii, scire Evenimentul Zilei. Ca sa fie mai siguri ca nu se afla, Irinel si Monica si-au rugat nasii de cununie, pe Monica si Matei Miko, sa-i inlocuiasca pe cameramanii de la postul B1 TV in cele cateva minute in care a fost filmat testul de sarcina.


Daca pentru proaspetii miri bucuria nu mai are limite si iubirea lor pare desprinsa din filme de dragoste, in ciuda diferentei de varsta, astrologul “Averea” intuneca oarecum farmecul acestei povesti. Radu Stefanescu, celebrul astrolog spune ca de fapt casatoria celor doi a inceput sub semnul dezastrului: “Totul s-a produs intr-o configuratie astrologica nepotrivita. Chiar in timpul petrecerii, la 2.20 s-a schimbat zodia, din Rac in Leu, semn prost pentru ceva care trebuie sa dureze.
Atac scrie ca la nunta familiei Columbeanu s-au inghesuit numerosi prieteni ai mirilor, parteneri de afaceri, avocat i, directori de companii si familiile celor doi. Tatal lui Irinel impreuna cu mama acestuia sunt extrem de fericiti pentru fiul lor, Veronica Gabor, venita la nunta Monicai neinsotita de tatal miresei, Romanita Iovan cu sotul si cu sarcina la vedere, Peter Imre cu MarinaMeles canu, iubita lui, Rita Muresan impreuna cu Nelu Muresan, barbatul ei, blondele de la Trident, vesnic cu ochii dupa barbati si puse pe glume cu un american purtator de palarie de cowboy si extrem de incantat de prezenta celor trei fete.

Toate stirile despre Monica Gabor >>

Film nud cu Monica Gabor >>

Secretele Monicai Gabor >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *