LifeStyle, Vedete

1000 de cristale Swarovski pe chitara Shakirei

Soldurile Shakirei nu mint, si nici topurile muzicale! Single-ul “Hips Don’t Lie” se mentine pe primele locuri in clasamentele din toata lumea de mai bine de 12 saptamani, “detronand” orice alt “adversar”! Si in acest timp, Shakira se bucura de succes alaturi de fani, in concerte electrizante si fastuoase! Si romanii vor avea ocazia sa se distreze la un show “ca la carte” cu diva columbiana, in data de 17 iulie, pe stadionul “Dan Paltinisanu” din Timisoara, intr-un spectacol organizat de Emag!c Entertainment si prezentat de Vodafone.

Biletele pentru concert se pot achizitiona din reteaua nationala a magazinelor Diverta, iar pe plan local, in Timisoara, acestea se gasesc si la punctele de vanzare ale “Poli Timisoara” (Piata Operei, Piata Unirii, Stadionul “Dan Paltinisanu”, Clubul “Poli Timisoara”, Magazinul Bega) si in Caminul Studentesc. Exista patru categorii de bilete, pretul acestora variind in functie de pozitia fata de scena: 150, 100, 80, respectiv 60 RON.
Dupa ce a incantat microbistii in data de 9 iulie, la finala Cupei Mondiale, Shakira isi continua seria de concerte in avanpremiera turneului “Oral Fixation”, urmand ca la sfarsitul saptamanii sa ajunga si in Romania. Cei care si-au cumparat deja bilete se pot astepta la un spectacol de neuitat! Producţia este dubla fata de Depeche Mode: mult mai multa lumina, sunet mai puternic, o explozie de efecte vizuale! Shakira va fi acompaniata de o trupa formata din sase instrumentisti, pe o scena de peste 15 metri inaltime, cu o suprafata de aproximativ 348 metri patrati. Chitara electrica la care va canta Shakira este o “bijuterie”, incrustata in Barcelona cu peste 1000 de cristale Swarovski, mici si roz!