RETETE CULINARE

Pui burghinion

Ingrediente:
– pui 1 kg

– unt 100 de grame

– arpagic 1 kg

– ciuperci 300 de grame

– costita afumata 100 de grame

– vin negru 100 de ml

– verdeata 1 legatura

– sare

Cum prepari:

Puiul se curata, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in 50 de grame de unt. Cand este aproape gata, se stinge cu vin si se mai prajeste cateva minute. In restul de unt se caleste arpagicul oparit bine.

Se adauga ciupercile taiate straifuri si costita afumata, care a fost taiata cubulete si se calesc in continuare circa 15 minute, apoi se ia vasul de pe foc. La fiecare portie se pune o bucata de carne si o cantitate corespunzatoare de arpagic cu ciuperci si costita afumata. Pe deasupra se adauga 1-2 linguri de sos format in tava in care s-a prajit puiul si se presara cu verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

Sursa: www.stilfeminin.ro

Cumpara un robot de bucatarie la super oferta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *