LifeStyle

TEATRUL NATIONAL DE OPERETA “ION DACIAN”, mai usor de cumparat bilete

Incepand cu noua stagiune, spectacolele Teatrului au devenit mai accesibile publicului, existand acum noi modalitati de intrare in posesie a biletelor. „Romeo si Julieta”, „Vaduva Vesela”, „Voievodul Tiganilor”, „Contesa Maritza” sau „Broadway Bucuresti” sunt doar cateva dintre titlurile aflate la cateva click-uri distanta de dumneavoastra, pe site-ul www.eventim.ro, sectiunea Cultura / Opera, opereta, de unde puteti accesa locurile pe care le doriti, avand toate informatiile necesare privind categoriile de bilete, preturile şi harta salii.

In baza sistemului propriu eventim, biletele pot fi ridicate de la librariile Carturesti, magazinele Germanos si Vodafone (site-ul va pune la dispozitie o lista completa a punctelor de vanzare), sau pot fi livrate la domiciliu, conditiile si termenii de asigurare ai acestui serviciu, precum si modalitatile de plata sau securitatea si confidentialitatea, fiind incluse pe eventim.ro.

Casa de bilete a Teatrului de Opereta isi va mentine orarul, fiind deschisa intre 11.00 si 18.00 in fiecare zi, in intervalul marti-sambata, si duminica intre 14.00-18.00. Pentru detalii suplimentare puteti suna la numarul de telefon 021.313.63.48 sau accesa site-ulwww.opereta.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *