MUZICA

Zonga e aplicaţia oficială de muzică a festivalului Electric Castle 2016

Zonga lansează playlist-ul „Waiting for Electric Castle” care conţine peste 100 dintre cele mai populare melodii ale artiştilor invitaţi la festival. Utilizatorii care descarcă aplicaţia şi dau „follow” playlist-ului pot câştiga 10 premii constând în abonamente Zonga Premium pentru 3 luni. Utilzatorii Zonga au acces garantat la peste 30 de milioane de melodii la calitate audio HD.

Print

Zonga, cea mai utilizată aplicaţie de muzică din România, a fost desemnată aplicaţia oficială de muzică a Electric Castle, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din România, care se desfășoară între 14 și 17 iulie la Castelul Banffy, din localitatea Bonţida, Cluj.
Cu ocazia festivalului de muzică de la Cluj, Zonga a lansat playlist-ul „Waiting for Electric Castle”, care poate fi accesat cu uşurinţă de pe toate dispozitivele: din browser, PC/MAC, mobil (Android / iOS / Windows Phone), tabletă sau Smart TV, oferind fanilor posibilitatea de a intra mai devreme în atmosfera de festival.
„Ne-am dorit ca anul acesta să le oferim fanilor muzicii electronice din România şi iubitorilor acestui festival posibilitatea de a intra mai devreme în spiritul Electric Castle. Playlist-ul este realizat în colaborare cu echipa Electric Castle şi are, în acest moment, peste 100 de melodii dintre cele mai populare piese ale artiştilor care vor concerta la ediţia de anul acesta a festivalului”, spune Sergiu Biriş, CEO Zonga.
Lansarea noului playlist le aduce fanilor muzicii electronice şi oportunitatea unui concurs realizat de Zonga în colaborare cu Electric Castle. Astfel, toţi utilizatorii care descarcă aplicaţia şi dau „follow” playlist-ului „Waiting for Electric Castle” pot câştiga 10 premii constând în abonamente Zonga Premium pentru 3 luni. Acest lucru înseamnă acces garantat la peste 30 de milioane de melodii la calitate audio HD, posibilitatea de a le asculta de pe toate device-urile, descărcarea melodiilor şi ascultarea lor chiar şi în lipsa unei conexiuni la Internet şi fără a fi întrerupte de reclame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *