Concerte

Zombie Nation Live, vineri in Hala

Vineri, 17 aprilie, Hala de muzica il prezinta pe Zombie Nation Live. Pentru a doua oara in Romania, artistul german Zombie Nation vine sa isi promoveze cel mai recent album, lansat pe 9 marie 2009, intitulat Zombielicious. Zombie Nation nu vine cu un DJ Set, ci cu un Live Act de toata frumusetea. In deschidere: OK Corral. In incheiere: The Model. Visualsurile vor fi oferite ca de fiecare data de FLOMOTION. Ora de incepere este 22:00, iar pretul de intrare este de 20 lei pana la miezul noptii si 30 lei dupa. Nu uitati nici de preturile speciale de la bar: 7 lei berea, 14 lei long drink-ul, 9 lei vodka, 9 lei whisky.

Zombie Nation a luat nastere in 1999 cand a lansat primul single 12 la Gigolo Records, casa de discuri detinuta de DJ Hell. Inainte ca proiecutl Zombie Nation sa ia nastere, mastermindul Florian Senfter, care mai lanseaza piese ocazional si sub numele de John Starlight si Mr. Spank, obisnuia sa organizeze petreceri underground in fabrici abandonate cu amicii sai din Munchen, Germania. Erau vremurile in care acidul tinea loc de mancare, iar stroboscopul de lumina zilei.
Asadar, care ar fi cea mai cunoscuta piesa Zombie Nation? Souls at Zero? Paeng Paeng, Booster sau Kernkraft 400? Despre ultima mentionata, Zombie Nation spune ca: am creat un monstru, fara sa vreau si-a creat singura viata. Piesa Kernkraft 400 este considerate a fi una dintre cele mai remixate piese de muzica electronica a tuturor timpurilor.
Splank a continuat sa faca muzica, si in 2006 a lansat cel de-al treilea album Zombie Nation, numit Black Toys. A fost extrem de apreciat atat de fani, cat si de critici pentru diversitatea si feelingul sau organic.
Splank lanseaza, de asemenea, si sub pseudonimul John Starlight. Va amintiti Blood Angels? Povestea a continuat si in 2007, cand Zombie Nation a colaborat pentru prima data cu Tiga. Au lansat incredibilul release Lower State of Consciousness, pe care se regasea si un remix facut de Justice.
In present, Zombie Nation a ajuns la albumul cu numarul 4, numit Zombielicious, care a aparut la propria casa de discuri pe 9 martie 2009.
Condus de dorinta de a crea cat mai multe moment perfecte, Florian a calatorit in ultimii 10 ani in toata lumea, si si-a facut simtita prezenta atat in cluburi mici, cat si la festivaluri cu mii de oameni.
Zombie Nation inseamna funky, agresiv, mai exact combinatia perfecta intre electro si house din care rezulta o energie bruta incredibila.
Artistul vrea sa se reinventeze cu fiecare piesa, iar ca orice bucatar care se respecta si foloseste doar ingrediente organice, asa si Zombie Nation combina elementele esentiale ale unei piese folosind strict echipamente analogice.

Detalii despre Zombie Nation aici: www.zomebination.ro; www.myspace.com
Detalii despre OK Corral aici: www.okcorral.ro; www.myspace.com
Detalii depsre The Model aici: www.myspace.com

Pret intrare: 20 lei pana la miezul noptii, 30 lei dupa
Ora de incepere: 22:00
Locatie: Hala (Mihai Bravu 475, in spatele benzinariei Rompetrol)
Zombie Nation Live la Hala de Muzica
Print E-mail Trimite prin Yahoo! Messenger Bookmark and Share
Zombie Nation Live la Hala de Muzica
Bucuresti, 14 aprilie 2009

VINERI, 17 APRILIE 2009
Zombie Nation Live [AT] HALA
OK CORRAL
THE MODEL
VISUALS BY: FLOMOTION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *