Despre copii

Ziua copilului la Moldova Mall

De ziua copilului Moldova Mall devine “Castelul veseliei” oferind tuturor copiilor din Iasi un motiv in plus de distractie. Pe parcursul celor 3 zile copiii pot vedea spectacole minunate de dans, muzica si magie, prezentari de moda, concursuri tematice, un targ de carte dedicat lor, un atelier de creatie in lut si o expozitie de ceramica – “Vrajitorii din oz”, plus multe alte momente surpriza, declara Elena Aftene, director de marketing Moldova Mall.

Toti copii prezenti se pot inscrie pe loc la concursuri si pot castiga una dintre cele 3 biciclete, diverse jucarii si cadouri special pregatite de Moldova Mall pentru acest eveniment.
In cadrul spectacolelor din 31 mai vor participa un numar de aproximativ 200 de copii pregatiti de doamna profesoara Anca Apetroaiei de la Palatul Copiilor si de Academia Show. In deschidere vor prezenta cateva momente de dans 35 de copii cu dizabilitati, coordonati de Fundatia “Star of Hope”, organizatie ce are ca obiectiv reabilitarea acestor copii. Un alt proiect social realizat de Fundatia Star of Hope impreuna cu Moldova Mall, de ziua copilului, este o expozitie de desene si origami cu lucrari realizate de copiii cu dizabilitati ce are ca scop strangerea de fonduri pentru actiunile sociale ale organizatiei.

Programul evenimentelor (30 mai – 1 iunie 2009):
Zilnic
– Te asteapta personaje de poveste care te invita sa-ti masori puterile in cele mai nastrusnice concursuri;
– Rasfoieste cartile tale preferate la “Targul de carte pentru copii isteti” – etajul 3.
– Inscrie-te la concursul de desene “Castelul meu preferat” si castigă unul din cele 10 premii de participare la atelierul de ceramică “Castelul de Lut” din 1 iunie, etajul 3. Vino cu desenul tau pana joi, 28 mai, la Info Point;
– Intră într-o lume de poveste, vizitand “Vrajitorii din Oz”, expozitie de ceramica, etajul 2.

30 mai, Face Painting, Jungle Kids, etajul 2
– Transforma-te în personajul preferat ÅŸi lasa-te pictat de Jungle Kids, sambata, 30 mai, intre orele 17.00 – 20.00, etajul 2

31 mai, Academia Show si Palatul Copiilor, etajul 3, ora 15.00
– Participa la bal alături de Academia Show si Palatul Copiilor in marele spectacol de muzica si dans organizat la etajul 3;
– Prinde ultimele tendinte ale vestimentatiei prezentate de Fox Kids si vezi ce mai poarta printesele;
– Intra in competitie! Participa la concursuri artistice (karaoke si poezie) si de perspicacitate si castiga una dintre cele 3 biciclete si multe alte premii!

1 iunie, Magicianul Augustin, Food Court, ora 16.00
– Nu pierde! Spectacol unic la Castelul Veseliei. Invitatul de onoare, Magicianul Augustin iti va arata ce surprize scoate din jobenul lui fermecat!

Castelul Veseliei, Moldova Mall, 30 mai – 1 iunie 2009!

www.moldovamall.ro

3 Comments

  1. Posta Moldovei realizeaza cartea de colorat cu poezioare in 2 limbi. Reprezinta un minunat cadou de ziua copilului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *