Stiri

Ziua bloggerilor bucuresteni

Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, Directia Generala de Programe pentru Studenti, Asociatia Consumatorior de Media si Asociatia Culturala ADSUM, organizează prima ediţie a „Zilei Bloggerilor Bucureşteni”. Evenimentul va avea loc sâmbătă 30 mai, între orele 11.00 – 19.00 şi va fi urmat de un after party.

Locul acestui maraton de blogging va fi celebra locaţie „Preoteasa” (pentru neiniţiaţi, Casa de Cultură a Studenţilor din Calea Plevnei). Proiectul ZBB are (şi) o explicaţie. Anul acesta se împlinesc 550 de ani de la prima atestare documentară a oraşului Bucureşti. Comunitatea bloggerilor bucureşteni(mare cât Casa Poporului) are acum ocazia să-şi arate forzza. Aşa că ne-am gândit la un festival de blogging.

CUM VA FI „ZBB”

Un fel de TÂRG de bloguri prezentate cât mai ingenios. Participanţii sunt liberi să-şi promoveze sub formă de show-uri blogurile prin spectacole, concerte, expoziţii, momente happening, dezbateri, concursuri, stand-up comedy, tombole, vânzări de produse la faţa locului, conferinţe de presă, video-proiecţii, sampling etc. Pe scurt, ZBB va fi o formă de promovare off-line a blogurilor de orice tip. Bucureştenii vor veni să-i vadă pe bloggeri în carne şi oase şi să asiste la o puzderie de evenimente care mai de care mai atractive. Pentru bloggeri este o oportunitate să-şi mărească cercul de prieteni şi de parteneri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *