Evenimente

Zilele Humorului la GuraHumorului.info

Incep Zilele Humorului 2008. An de an, la Gura Humorului se desfasoara zilele orasului, prilej pentru toti humorenii, dar si pentru turisti, sa se delecteze cu muzica, bucate traditionale din Bucovina si sa aiba parte de mult umor. Programul Zilele Humorului 2008 se gaseste pe siteul www.gurahumorului.info

Zilele Humorului din acest an se desfasoara in perioada 10-13 iulie la Gura Humorului si reusesc, ca de fiecare data, sa ofere un buchet atent selectionat de divertisment. Anul acesta vor urca pe scena din centrul orasului: Francesco Napoli, Proconsul, No Mercy, Bad Boys Blue, Pepe si multi alti artisti, adusi special de organizatori pentru a sarbatori, impreuna cu humorenii, ziua lor.

Cei care doresc informatii mai detaliate despre felul in face pot ajunge la Gura Humorului si de a participa la Zilele Orasului din acest an o pot face prin intermediul site-ului nostru. Un Ghid practic, detaliat, pus la dispozitia tuturor, cu unitatile de cazare, restaurantele, obiectivele turistice si imprejurimile orasului vor face sederea la Gura Humorului mult mai atractiva.

./.

Despre componenta Festivalul International de Caricatura si Umor ‘Umor la … Gura Humorului’ editia a XVIII-a

Anul 2008 aduce 69 graficieni satirici de peste hotare si 41 din Romania. Presedintele de onorare al juriului va fi Stefan Popa Popa’s. Juriul va fi prezidat, la sectiunea de caricatura, de Vasile Craita – Mandra – presedinte, iar membri vor fi Florian Doru Crihana, Pavel Botezatu, Mihai Panzaru PIM, Radu Bercea, Gabriel Bratu si Gheorghe Constantinescu. Sectiunea de literatura umoristica va avea in juriu pe scriitorii Cornel Udrea – presedinte iar membri vor fi Mihai Batog Bujenita si Carmen Veronica Steiciuc.


Componenta de umor, Festivalul International de Caricatura si Umor ‘Umor la… Gura Humorului’, a creat in 17 editii un patrimoniu ( mii de caricaturi semnate de artisti romani si straini, mii de epigrame, satire si proze umoristice), in parte valorificat prin editarea a doua antologii de epigrame ( Umor la… Gura Humorului si Gura…Humorului bucovinean) si a unui album de caricatura (Umor la …Gura Humorului).

In medie, la fiecare editie au participat cate 50 de caricaturisti romani (plus alti 50 caricaturisti foarte tineri, copii si adolescenti proveniti din scolile de caricatura din tara, inclusiv din Gura Humorului si Suceava), cate 10 caricaturisti straini, mari actori romani si cate 60 de epigramisti si autori de literatura umoristica.

Un nume aparte in emblema festivalului poarta marca Stefan Popa Popa’s. Rata de participare a publicului la festival a fost, in primele 14 editii, de circa 3.000 de consumatori de arta anual. Editia a XV-a si a XVI-a au reprezentat un salt semnificativ in ceea ce priveste valoarea festivalului, rata de participare a publicului fiind de circa 30 000 de consumatori de arta.
—-

.//.

www.GuraHumorului.info este singurul site din Gura Humorului care promoveaza imaginea orasului prin informatiile pe care le ofera despre cazare, bucatarie traditionala, evenimentele anuale din oras si din imprejurimi.

‘Realizat de agentia noastra, www.GuraHumorului.info a reusit sa se impuna in fata altor site-uri de profil, ce incercau sa promoveze orasul Gura Humorului, printr-o strategie de comunicare coerenta. Acest site este unul de suflet, pentru ca noi cunoastem toate framantarile si incercarile orasului de a se impune ca un obiectiv demn de vizitat’ (Echipa Adpedia.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *