Stiri

Zapp lanseaza Z1130 pentru Zapp Fix Tel

z1130
Zapp anunta lansarea telefonului fix wireless Z1130, o solutie optima pentru accesul la comunicatii voce si date, care nu necesita conectare la o linie fixa.

Z1130 este disponibil pentru Zapp FixTel, serviciul care poate inlocui cu succes solutiile de telefonie fixa, permitand accesul la comunicatii de voce si date la costuri minime. Telefonul fix wireless Z1110 dispune de un ecran LCD, ce ofera accesibilitate rapida la toate functiile meniului si operare usoara de catre orice utilizator. Antena externa confera o intensitate mare a semnalului receptionat, motiv pentru care Z1130 poate fi folosit cu succes si în zonele in care un telefon mobil nu are aceleasi performate. Terminalul este dotat cu agenda cu 99 de locatii de memorie, apelare rapida pentru toate numerele din agenda, acces la registrul de apeluri si la serviciul de mesaje scrise. In plus, telefonul Z1130 are incorporat un modem de mare viteza (153,6 kbps) si poate fi conectat la computer prin intermediul unui cablu USB pentru acces la Internet, navigare si transfer de date.

Z1130 functioneaza in tehnologie CDMA 450 MHz, in interiorul ariei de acoperire Zapp. Pentru abonatii Zapp care au prezenta in retea mai mare de un an, telefonul este disponibil si prin programul de fidelitate Zapp Compliment.