Evenimente

Yamato, the drummers of Japan – in Romania

‘Dacă vă aÅŸteptaÅ£i să fiÅ£i impresionaÅ£i de percuÅ£ia japoneză ÅŸi contaminaÅ£i cu ritmuri de dans, veÅ£i fi dezamăgiÅ£i. VeÅ£i avea parte de mult, mult mai mult’ scrie The Guardian. „Heartbeat”(Bataia Inimii) sau „Shin-on” in limba japoneza este un spectacol de sunet si lumina ce a avut un enorm succes inca de la lansare sa din 2007, doar pentru anul acesta fiind preconizate peste 240 de show-uri. Spectacolul va avea loc in data de 5 Martie la Sala Polivalenta din Bucuresti, cu incepere de la ora 20:00.

Compania Yamato the drumers of Japan a fost fondata în 1993 de către Masa Ogawa, în provincia Nara, leaganul culturii jeaponeze.

Tobosarii din Nara imbina misticismul si realismul muzicii si dansului japonez intr-o maniera spectaculoasa, demna, exploziva, atragatoare.

Calatoria lor muzicala in jurul lumii a inceput in anul 1998 si insumeaza peste 1400 de concerte si peste 2 milioane de spectatori.

Tobosari japonezi isi iau foarte in serios rolul de promoteri ai culturii nipone fiind foarte rigurosi in ceea ce priveste pregatirea spectacolelor. Programul lor este unul foarte strict si cuprinde o alimentatie sanatoasa, respectarea orelor de studiu, a orelor de odihna si 10 Km de alergare in fiecare zi. Sunt niste profesionisti ce reusesc sa uimeasca prin ritmul si forta lor de concentrare, prin daruirea cu care molipsesc spiritul spectatorilor si nu in ultimul rand, prin valoarea interpretarii.

Link-uri video:

Biletele au preturi cuprinse intre 70 si 160 RON, au fost puse in vanzare in aceasta saptamna si se gasesc la magazinul Muzica, reteaua Music Shop, casa de bilete a Salii Palatului, magazinele Flanco World Orhideea, Flanco Unirea si Flanco Dorobanti si online exclusiv in reteaua BILET.RO.

Ionut Pavel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *