LifeStyle, MUZICA

www.Muzica.ro imbraca haine noi

Incepand cu 29 martie 2007, la mai putin de un an de la lansare, www.Muzica.ro isi innoieste imaginea si continutul.

Noua versiune Muzica.ro propune utilizatorilor sai mai multe informatii despre artisti, genuri muzicale, albume, noutati, barfe, evenimente, software.

In zona cu biografiile artistilor, Muzica.ro ofera ascultatorilor de muzica romaneasca posibilitatea de a descarca peste 10.000 de MP3-uri cu piese nou-lansate sau mai vechi (care nu se mai gasesc pe piata). Acestea pot fi descarcate si din zona “Download MP3”.

Pentru cei care nu stiu inca cum isi vor petrece timpul liber, website-ul le pune la dispozitie o rubrica speciala intitulata chiar “Timp liber” unde pot urmari un calendar lunar al evenimentelor muzicale (concerte, petreceri, lansari albume) si o prezentare a cluburilor din toata tara.

Utilizatorilor care doresc sa stie ce software le sta la dispozitie pentru ascultat, vizionat, inscriptionat, editat, mixat melodii, file-sharing, Muzica.ro le pune la dispozitie rubrica “Software” cu detalii despre programele disponibile si posibilitatea de downloadare a acestora.

Utilizatorii website-ului isi pot aduce contributia proprie la continutul acestuia prin voturile exprimate in cadrul topurilor Muzica.ro: “Top30 Muzica.ro”, “Ce noroc avem ca ei exista!”, “Ce ghinion sa-i cunoastem!”, “Cea mai buna voce”, “Cea mai jalnica voce”, “Cele mai bune aparitii live”, “Cele mai jalnice aparitii live”.

Pe langa noile subiecte tratate, Muzica.ro vine si cu un design nou, colorat si dinamic, adaptat profilului utilizatorilor sai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *