Evenimente

Women on Web 2011

Evensys si Activia pregatesc cea de-a doua editie a conferintei Women On Web, ce va avea loc pe 17 iunie 2011, la Intercontinental. Women On Web este un inedit eveniment dedicat femeilor active in mediul online romanesc.

Inspirata din reactiile primite in 2010 de la participanti, aceasta editie va avea ca subiect central antreprenoriatul online, oferind audientei o serie de prezentari utile si studii de caz de succes, ce pot servi drept inspiratie pentru proiectele personale.

Evenimentul de jumatate de zi isi propune sa ofere o serie de prezentari inspirationale, care sa activeze si sa ofere multiple posibilitati de networking si colaborare. Printre vorbitorii prezenti se numara Cristina Bazavan (jurnalist), Cori Gramescu (General Manager, LadyFit Gym), Vlad Stan (Fondator, Business Design Academy), Dragos Manac (Business Advisor, Start-Ups), Costin Cocioaba (Owner, Refresh.ro), Adina Vasilescu (Publisher la Sanoma Hearst Romania & Sanoma Digital Romania) Andreea Beltic Inankur (Owner, Project Manager, AloMoDa), Ruxandra Meclea (Owner, Breslo.ro), Cristina Mazilu (Owner, Chez Mazilique).

“Prima editie WOW ne-a dat foarte multe idei pentru tot felul de evenimente. Am ales la noua editie ca subiect antreprenoriatul, vazand dorinta multor participante de a lansa proiecte pe cont propriu sau a le creste pe cele deja existente. Vom aduce acum fata in fata cu audienta o serie de nume si exemple relevante pentru cei ce vor sa se dezvolte in mediul online”, afirma Cristian Manafu, Manging Partner, Evensys.

Un studiu realizat de Daedalus Millward Brown la inceputul acestui an a aratat ca printre activitatile favorite ale femeilor in mediul online se numara accesarea retelelor sociale, utilizarea serviciilor de mesagerie instant si cautarea informatiilor pe bloguri, ziare si reviste online, formuri.

Women On Web este cel de-al doilea eveniment dintr-o serie pe care Activia, brand al Danone Romania, le va dezvolta in perioada urmatoare sub forma unei platforme de comunicare pentru femeile active in mediul online.

“Femeia Activia este o femeie puternica, care isi doreste si are puterea sa faca o schimbare astfel incat sa se simta bine cu ea insasi. Este femeia interesata de un stil de viata sanatos, activa, care este apreciata de prieteni si familie, si care reuseste sa se simta bine in pielea ei in fiecare zi. Toate acestea ne motiveaza sa tinem brandul in permanent dialog cu femeile care se regasesc in aceste atribute, iar mediul online este unul dinamic si in continua transformare si auto-depasire. Mama, bunica, fiica, sotie sau iubita – pentru ele si cu ele inovam si dezvoltam solutii noi pentru mentinerea in forma printr-o alimentatie sanatoasa si gustoasa”, declara Sophia Petrova, Brand Marketing Manager Danone Romania

Cu ocazia celei de-a doua editie Women on Web a fost lansat un sondaj online despre importanta Internetului si new media in activitatile cotidiene ale femeilor. Pentru a participa la acest sondaj

Intreaga conferinta va fi transmisa live pe internet cu sprijinul Radio Lynx. Participarea se face pe baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului. Mai multe informatii puteti obtine la adresa de e-mail: office@evensys.ro.

Parteneri Media: Eva.ro, Cinemagia.ro, AloMoDa.ro, Hotcity.ro, Femeia.ro, Cosmopolitan.ro,
Mami.ro, Miresici.ro, Parinti.com.

Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul dedicat: www.womenonweb.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *