FILME

William si Kate: O iubire moderna si William, Kate si Opt Nunti Regale la Diva universal

DIVA Universal marcheaza nunta regala de vineri, 29 aprilie, cand Kate Middleton devine viitoarea Regina a Angliei din momentul casatoriei cu Printul William. Sarbatoreste cu noi evenimentul regal, cu trei zile, de filme cu tema nuntii, de vineri, 29 aprilie pana duminica 1 mai, plus doua documentare despre relatia lor de dragoste – William si Kate: O iubire moderna si William, Kate si Opt Nunti Regale, difuzate joi, 28 aprilie, la 22:50, respectiv 23:30.

Pe 16 noiembrie, Clarence House a anuntat logodna Printului William cu Kate Middleton. Nunta celor doi, programata pe 29 aprilie la Westminster Abbey, va atrage o atentie uriasa, rivalizand cu spectacolul extraordinar din 1981 al lui Charles si al Dianei.
Asadar, ce-l asteapta pe acest cuplu regal? Cum vor face fata presiunilor uriase? Kate va fi prima femeie din clasa de mijloc care se va casatori cu mostenitorul tronului, din 1660. Care vor fi dificultatile pe care aceasta le va intampina?

Documentarul William si Kate: O iubire moderna face o avanpremiera a vietii neinduratoare din lumina reflectoarelor care ii asteapta pe acesti tineri eleganti. Expertii intervievati – istoricul Andrew Roberts, fostul editor de la Tatler, Geordie Greig, fotograful regal Arthur Edwards si autorul regal Robert Jobson descriu rolul unic pe care Kate il va dobandi. Filmul spune povestea lor de dragoste de pana acum. Ne intoarcem in casa modesta din Southall, Londra, unde au trait stramosii lui Kate si in casa solida de clasa mijlocie in care locuiesc parintii ei in prezent.

La Marlborough College din Wiltshire, prietena din scoala, Jessica Hay, povesteste cum Kate avea un poster cu William pe perete. In St. Andrews unde erau amandoua studente, aflam de la colegul de la universitate, Andrew Sands si de la stilista Sophie Butle cum aparitia lui Kate intr-o rochie incantatoare de la un eveniment de moda pentru strudenti i-a atras pentru prima data privirile lui William. Vizitam strada unde Kate si William au impartit o casa. Dupa universitate, relatia a evoluat pana in punctul in care Kate a fost invitata la parada de absolvire a lui William de la Sandhurst, unde un cititor pe buze ne dezvaluie ceea ce spune Kate cand il vede pe William in uniforma – “Este atat, atat de sexy”!

Dar, o data cu trecerea timpului, similar multor cupluri, acesta pereche moderna s-a despartit. Membra echipei Dragonboat, Emma Sayle, si alti observatori regali descriu cum Kate a suportat greu aceasta perioada dificila. Apoi povestea de dragoste a renascut si cei doi au fost din nou vazuti impreuna. Kate a inceput sa-l urmareasca pe William la polo si a fost invatata sa joace de catre Printul Charles la resedinta regala din Sandringham. Experta in moda Nicola Jeal examineaza stilul vestimentar al lui Kate si prevesteste atentia deosebita concentrata asupra hainelor acesteia ce va urma.

In ziua anuntarii logodnei, prezentatorul ITV News, Tom Brady, realizeaza primul interviu cu William si Kate. Aceasta isi arata inelul, acelasi inel pe care mama lui William, Printesa Diana, l-a purtat. Cei doi vorbesc despre viata lor impreuna si despre cea ce ii asteapta in viitor. Pana in acel moment relatia lui William si a lui Kate a fost privata. Anuntul logodnei lor din noiembrie este inceputul unei perioade de cercetare atenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *