Evenimente

WellFit Expo, expozitie de fitness, wellness si frumusete

WellFit Expo, 1 – 4 octombrie 2009, Baneasa Shopping City – Expozitie de fitness, wellness, frumusete si ingrijire corporala. Expozitia va dura 4 zile, de joi pana duminica ( orele 10 -20) si va fi locul unde se vor intalni furnizorii de produse pentru piata de fitness, ingrijire corporala, frumusete si sanatate cu specialistii, dar si cu publicul larg interesat de un stil de viata sanatos.

Expozitia este o platforma de business pentru cumparatorii profesionisti, pentru investitorii si specialistii din domeniul business-ului de WELLFIT (Sali de gimnastica, cluburi de sport, saloane de infrumusetare, hoteluri, etc.).

Pentru publicul larg vor fi prezente companii producatoare de cosmetice si cluburi de infrumusetare si fitness care vor avea voucher-e cu reduceri pentru serviciile lor, diverse oferte speciale, prezentari si demonstratii de produse, teste de sanatate.

Joi si vineri vor fi demonstratii de step si dance, de indoor walking, Karate, aikido, Kangoo Jumps, aerobic (masterstretching si latinomix), de Capoeria – Capoeira este o forma de arta braziliana care combina elemente de arte martiale, jocuri, muzica si dans.

Sambata si Duminica invitam instructorii de aerobic sa participe la Conventia Masterclass – pentru prima data in Romania – sustinuta de instructori de top din Australia, Spania, Italia, Norvegia, Sua, Brazilia, Croatia si Tunisia. Invitat special – Rebecca Small (Australia)

Expozitia este organizata de AVANZ Fairs & Events, organizator de targuri si evenimente ( detinut 100% de catre SECO Consulting Frankfurt/ Germany) si opereaza din 1992 in Romania. AVANZ organizeaza expozitii in Romania, Bulgaria, Rep. of Moldova, Germania, Italia, Olanda, etc.

Pentru mai multe detalii va rugam accesati www.wellfitexpo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *