LifeStyle

Wedding & Fashion Show 2010 – un concept în premieră pe piaÅ£a românească

L’OREAL şi RADISSON BLU Hotel, Parteneri Platinum ai primei expoziţii de lux dedicate domeniului nunţilor şi al modei

O premieră în România, Wedding & Fashion Show, singura expoziţie de lux din domeniul nunţilor şi al modei, îşi va întâmpina vizitatorii între 19 şi 21 februarie 2010, la Radisson BLU Hotel, locul de referinţă al evenimentelor high-class din Bucureşti.

Organizat de compania Plus Media şi beneficiind de prestigioasa susţinere a unor parteneri Platinum precum L’Oreal şi Radisson BLU Hotel, Wedding & Fashion Show promite să fie evenimentul fashion al începutului de an 2010, un adevărat regal al eleganţei desăvârşite.

Wedding & Fashion Show va oferi timp de trei zile, într-un spectacol state of the art, posibilitatea de a admira şi achiziţiona rochiile de mireasă, costumele de ceremonie sau rochiile de seară create de cei mai importanţi designeri români şi străini, alături de ofertele exclusiviste ale marilor case de modă, bijuteriile unor mărci de top sau accesoriile vestimentare de cea mai înaltă ţinută. Şi nu doar atât, pentru că ne-am gândit la TOT. De la soluţii full service de organizare, la locaţii speciale, de la idei de cadouri, la consiliere profesională în fashion şi beauty, de la inelul de logodnă la maşina sau voiajul de lux, totul se va afla sub un singur acoperiş, la Wedding & Fashion Show .

Şi surprizele nu se opresc aici. Wedding & Fashion Show vă va oferi plăcerea de a admira prezentări ale colecţiilor haute couture, primăvară-vară 2010, realizate de cunoscuţi creatori români, în lounge-ul special creat în spaţiul destinat expoziţiei.

„Sunt câteva momente importante în viaţă când avem nevoie să fim în lumina FrumuseÅ£ii. Iar nunta este unul dintre acestea. L’Oreal este fericit să participe la această ediÅ£ie a Wedding & Fashion Show ÅŸi să contribuie la ceremonialul FrumuseÅ£ii“, a declarat Jean Clauteaux, director general L’Oreal Divizia de Produse Profesionale România-Moldova.

De la Nuntă la Sindrofie, de la Cocktail la Recepţie, de la Premieră la Lansare, de la Gală la Grand Ball ori Grand Opening, OCAZIA are o cerinţă comună: perfecţiunea. Fie că eşti organizator sau invitat, protagonistul ei sau spectator, îţi doreşti să faci o figură remarcabilă. Şi pentru că imaginea fiecăruia dintre noi este nepreţuită şi îşi are suportul în atitudine, Wedding & Fashion Show adună într-un singur loc, trendy şi sofisticat, toate acele lucruri preţioase ce ne pot oferi stilul care să respire siguranţă, încredere, confort social şi care să atragă, în mod firesc, recunoaşterea.

‘Radisson BLU Hotel este încântat să susÅ£ină, în calitate de partener Platinum, un eveniment de anvergura ÅŸi eleganţă – ‘Wedding & Fashion Show’. Suntem convinÅŸi că el va deveni o tradiÅ£ie în fashion-ul bucureÅŸtean ÅŸi va reprezenta etalonul în domeniu pentru toÅ£i cei interesaÅ£i de organizarea, la un nivel de înalta Å£inută, a evenimentelor mondene, fie ele nunÅ£i, recepÅ£ii sau cocktail-uri\’, a afirmat Yildirimlar Yilmaz, directorul general Radisson BLU Hotel Bucuresti.

Plus Media este o recunoscută agenţie de PR, cu o vastă experienţă în organizarea de târguri, expoziţii şi conferinţe, având o prezenţă de peste 6 ani pe piaţa din România. Brandurile din portofoliul firmei: Târgul de Apartamente CONDOMINIUM, Târgul de Credite CreditEXPO, LeisurEXPO (târgul soluţiilor de petrecere a timpului liber în afara casei) şi OfficEXPO (târgul industriei de birouri) sunt deja consacrate şi reprezintă o garanţie a nivelului profesional la care sunt organizate evenimentele noastre.

www.wfshow.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *