Stiri

Wallpapers online: aplicatie pentru crearea de wallpapere

Aplicatia Wallpapers X3 Studios ( http://wallpapers.x3studios.com ) permite oricarui utilizator de Internet sa isi creeze online propriul wallpaper. Foarte usor de folosit, aplicatia pune la dispozitia utilizatorilor 151 de imagini de baza pe care userii pot construi mai departe, peste 50 de elemente grafice si o gama larga de unelte specifice designului grafic care sa permita realizarea creatiilor dorite. De asemenea, utilizatorului i se ofera si posibilitatea de inserare a unui text dorit, cu librarie de fonturi si multe alte optiuni de personalizare a acestuia.
Odata ce imaginea de fundal a fost creata, aceasta se poate descarca pe computerul propriu, poate fi trimisa unui prieten prin e-mail sau salvata in galeria publica de pe site.

Partea frumoasa si spectaculoasa a acestei aplicatii web este aceea ca nu se adreseaza in exclusivitate persoanelor care lucreaza in domeniul designului grafic. Orice utilizator poate sa isi descopere creativitatea, fiind doar “ajutat” de elementele care se gasesc in librariile de grafica si fonturi create de designerii de la X3 Studios. Insa produsul final, wallpaperul in sine, reprezinta o realizare personala a fiecaruia.
Despre X3 Studios: X3 Studios (www.x3studios.ro) este un studio de creatie, infiintat in anul 2001 la Timisoara. Printre serviciile oferite de X3 Studios se numara: branding, design pentru print, creatie publicitara si, in principal, design interactiv. Portofoliul X3 Studios include 400 de proiecte realizate pentru clienti internationali si peste 100 de proiecte pentru clienti romani. Printre cele mai importante premii castigate de X3 Studios se numara Rebrand 100 Awards, Eulda, LogoLounge si Internetics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *