AUTO

VW Passat Variant

Modelul Passat Variant imbina dinamismul cu eleganta. Noul Passat Variant este mai lat, are o imagine mai puternica in comparatie cu predecesorul sau si emana putere si suveranitate. Un aspect remarcabil. Si un automobil care respecta ceea ce promite prin aspect.

VW Passat Variant
VW Passat Variant

Partea frontala a modelului Passat Variant este conceputa perfect. Aspectul progresiv este nobil si grandios. Liniile expresive se intalnesc in zona inferioara a partii frontale si formeaza cadrul pentru grila de radiator impunatoare, cu insertii cromate. Elegantul Passat Variant Highline se remarca la prima vedere prin barele de acoperis argintii eloxate, rezervate exclusiv acestei versiuni. La celelalte variante de echipare, barele de acoperis negre disponibile in serie contribuie la imaginea sportiva si dinamica a modelului Passat Variant.

Jantele si pneurile creeaza o impresie de durabilitate. Lumea se vede altfel cu jantele din aliaj usor de 16“ “Milwaukee” sau “Monza” cu pneuri de 215 sau jantele din aliaj usor de 17“ “Macau”, “Monte Carlo” si “Westwood” cu pneuri late de 235. Perfectiunea detaliilor marcheaza interiorul modelului Passat Variant. Materialele nobile si insertiile decorative selectate cu atentie accentueaza atmosfera moderna, nobila. O atmosfera de lux, pe gustul dumneavoastra, este creata prin lemnul polisat de esenta selectionata de nuc sau de plop. Modelul Passat Variant Highline beneficiaza in serie de insertiile decorative din aluminiu periat.

O contributie decisiva la imaginea de ansamblu este asigurata de luminile de pozitie cu leduri cu o durata de viata impresionanta, care marcheaza zi si noapte designul inconfundabil al modelului Passat Variant. Permit identificarea de catre soferii autovehiculelor din spate si imbunatatesc astfel siguranta dumneavoastra. Partea posterioara bine definita imbina puterea si libertatea si subliniaza aspectul dinamic al modelului Passat Variant. Dimensiunile mari ale hayonului, prevazut cu insertii stilizate cromate, accentueaza dinamica suverana. Pe scurt: Si din spate, modelul Passat Variant se remarca prin aspectul sportiv, dar si elegant.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *