LifeStyle

Vrei sa fii fotomodel?

“Creatorul de moda” Dyandy Danut Parvan intretinea relatii sexuale cu maseuzele pentru a le “invata” si “le iluziona” pe tinere sub promisiunea unei cariere in lumea modeim, conform Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti. Instanta arata in motivarea hotararii ca in sapte luni, Dyandy a transformat un imobil de lux dintr-o zona centrala a orasului, pe care il ocupa fara forme legale intr-un “stabiliment” al prostitutiei, actionand “elaborat si premeditat pentru atingerea scopului propus, respectiv pentru obtinerea de foloase materiale”.

Judecatoria Sectorului 1 a decis, in 13 august, arestarea preventiva pentru 29 de zile a creatorului de moda Dyandy Danut Parvan, in cazul caruia anchetatorii au stabilit ca, sub acoperirea unui salon de masaj erotic, obtinea bani din proxenetism.
De asemenea, judecatorul sublineaza in motivare ca Danut Parvan a creat un site al clubului, a elaborat anunturi publicitare “atractive”, fapt pe care l-a recunoscut in fata instante si a supravegheat activitatea prin camere video, “pentru a detine controlul asupra tinerelor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *