LifeStyle

VreauCredit.ro – peste 240 de oferte

Cel mai complet site informativ despre ofertele de creditare ale tuturor bancilor din Romania. Poti compara peste 240 de credite introduse si actualizate zilnic chiar de catre banci.

La 2 luni de la lansare, site-ul www.VreauCredit.ro se dovedeste a fi o sursa excelenta de informare in vederea obtinerii unui credit. Nu mai putin de 25.000 de vizitatori unici au analizat ofertele prezente pe site in luna Mai 2006, realizand o medie de aproape 10 afisari /vizitator. Stiind continutul acestui site, aceasta medie este foarte ridicata, fapt care a fost apreciat foarte mult de catre bancile participante la proiect.
Datorita acestor lucruri, bancile au capatat un interes si mai mare in site-ul nostru, verificand aproape zilnic corectitudinea informatiilor prezentate si actualizandu-le chiar mai des decat pe propriile lor site-uri.

Va asteptam pe www.VreauCredit.ro pentru a va alege creditul care vi se potriveste!

In curand se va lansa si site-ul www.VreauCard.ro pentru a completa oferta posibilitatilor de creditare, dar si pentru a furniza informatii cat mai complete despre toate tipurile de carduri disponibile in Romania.

VreauCredit.ro se doreste a fi cea mai buna interfata intre banci si persoanele fizice sau juridice care urmaresc obtinerea informatiilor preliminare acordarii unui credit.

Sursa: ComunicateDePresa.RO