Vedete

Vonda Shepard in Romania

vonda shepard Tell Him, Hoocked on a feeling, Searchin’ my Soul-tonight si piesele albumului From The Sun vor incanta publicul din Romania. Turneul european din februarie incepe in Germania, tara in care Vonda Shepard are programate noua concerte in aceasta luna, trece prin Danemarca si Norvegia, iar apoi ajunge direct prin aeroportul din Cluj pe scena Casei de Cultura a Studentilor. Sibienii, brasovenii si bucurestenii, fericiti posesori de bilete la concertul artistei, asteapta cu nerabdare sa o asculte pe inegalabila interpreta. Sensibila, energica si incantatoare, Vonda Shepard promite patru concerte de suflet.  Turneul din Romania incepe joi, 11 februarie 2010, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj. Emotiile sunt mari pentru artisti si pentru public la prima intalnire. Zi de zi pana duminica, sibienii, brasovenii si apoi bucurestenii vor avea parte de propriile concerte. Locurile salilor din Cluj, Sibiu si Brasov pot fi vizualizate si cumparate online si prin retelele de distributie partenere, dar si de la casele de bilete ale salilor de concerte: Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu si Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov. In Bucuresti, concertul va avea loc in Clubul Silver Church cu un numar limitat de bilete si locuri in picioare.

Vonda Shepard va interpreta in premiera cea mai noua piesa inregistrata anul trecut in albumul de colectie The Best of Ally McBeal: The Songs of Vonda Shepard (Music from the Television Series). Something About You in versiunea de studio a fost lansata in octombrie 2009 n selectia Best of, titlu de mare succes international. Tot pentru fanii Ally McBeal, anul trecut a fost lansata o editie speciala cu toate episoadele difuzate din 1997 pana in 2002.
Biletele ramase disponibile in Magazinele Diverta, Germanos si Vodafone, librariile Carturesti, myticket.ro, eventim.ro si la casele de bilete ale salilor gazda valoreaza 95 RON.

Un eveniment ARTmania realizat in colaborare cu First Contact Agency si lantul hotelier Continental Hotels si Hello Hotels. Concert sustinut de PrintCenter si Blackhawk Security. Eveniment realizat in parteneriat cu Nova Music Entertainment si Sony BMG Music Entertainment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *