LifeStyle

Voluntarii Crucii RoÅŸii trec pe COSMOTE

COSMOTE România a donat Crucii Roşii Române un număr de 520 de pachete de telefonie mobilă, prin care voluntarii organizaţiei vor putea comunica atunci când intervin în diferite situaţii şi zone afectate din ţară, ca şi în cazul inundaţiilor din Moldova din iulie 2008.

“Voluntarii Crucii Roşii sunt întotdeauna acolo unde este nevoie de ajutorul lor, în toate situaţiile de urgenţa sau în caz de dezastre. De multe ori, ei intervin în zone greu accesibile din ţară, în locuri în care comunicarea este crucială pentru a salva vieţi. Tocmai de aceea, COSMOTE donează Crucii Roşii echipamente de telefonie mobilă care să asigure o legătură permanentă şi neîntreruptă în timpul operaţiunilor de salvare. Astfel, dorim să fim alături de cei aflaţi în dificultate”, declară Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE România.

“Voluntarii Crucii Roşii joacă un rol esenţial în procesul de asistenţă a victimelor dezastrelor. Cu ajutorul acestor oameni inimoşi, Crucea Roşie poate interveni în cazuri de dezastre naturale, poate oferi bunuri de prim ajutor şi de primă necesitate celor care suferă. De asemenea, tot prin intermediul voluntarilor, Crucea Roşie poate realiza o evaluare a nevoilor populaţiei afectate. Donaţia COSMOTE îi va ajuta pe voluntarii noştri să se mobilizeze mai rapid, pentru a interveni în zonele în care este nevoie”, spune Mihaela Geoană, Preşedintele Crucii Roşii Române.

Prin acest acord, COSMOTE România a donat 520 de pachete de comunicare (telefon mobil şi cartele SIM) pentru liderii voluntarilor şi coordonatorii locali ai Crucii Roşii Române, persoane implicate în intervenţii de urgenţă în toate cele 42 de judeţe din România.

COSMOTE este un susţinător constant al activităţilor Crucii Roşii, atât prin deschiderea gratuită a unor de numere de telefon prin care se pot face donaţii, cât şi prin alte activităţi umanitare. Angajaţii companiei s-au alăturat şi ei în sprijinirea programelor asociaţiei, prin donaţii de îmbrăcăminte, jucării şi cărţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *