Vedete

Voltaj vorbeste despre ultimul album din cariera la videochat-ul apropo.ro

Videochat-ul Apropo.ro le ofera internautilor ocazia sa afle noutati despre ultimul album din cariera trupei Voltaj. Miercuri, 8 iulie 2009, de la ora 17:00, userii site-ului www.apropo.ro au intalnire cu baietii de la Voltaj, care le vor povesti fanilor despre viata lor profesionala, cat si despre planurile de viitor.

Accesand http://videochat.apropo.ro/ , utilizatorii ii pot asculta interpretand live melodii de pe cel mai recent album. De asemenea, pot afla amanunte despre ultimul album V8 si despre decizia de a nu mai lansa LP-uri in format conventional.
Cei cinci membri se numara printre cele mai iubite trupe autohtone. Calin Goia, solistul trupei le va povesti fanilor cum este in viata de zi cu zi si ce ii motiveaza pe colegii sai de trupa sa mearga mai departe.
Utilizatorii prezenti la videochat si care demonstreaza ca sunt fani adevarati pot castiga un tricou cu autograf semnat de trupa in direct.
Dupa Anda Adam, Puya, GuessWho, Montuga, Laura Andresan,Alb Negru si Laura Cosoi, Voltaj continua seria invitatilor la videochat-ul Apropo.ro
Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriza.

Despre Apropo.ro

Portal cu traditie pe internetul romanesc, www.apropo.ro pune la dispozitia internautilor o selectie completa de stiri, entertainment si concursuri interactive, videochat-uri cu vedete din lumea muzicala si mondena si transmisiuni live de la evenimente. Apropo.ro include, de asemnea, un site de stiri mondene (www.showbiz.ro) si un serviciu de videosharing cu continut profesionist: www.tare.ro. Tot pe www.apropo.ro utilizatorii se pot alatura celei mai mari comunitati de chat din Romania Takla.

Despre MediaPro Interactiv

MediaPro Interactiv este dizivia de Internet a grupului MediaPro care actioneaza pe piata de publicitate online atat ca broker de publicitate online, cat si ca publisher dezvoltand extensiile online ale brand-urilor Publimedia. Pe lang www.apropo.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte si www.go4it.ro, www.promotor.ro, www.descopera.ro , www.showbiz.ro, www.profesiionline.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *