AUTO

Volkswagen: Noi modele la Bucharest City Challenge 2008

Volkswagen te asteapta la editia din acest an a Bucharest City Challenge, cu douazeci de modele, printre care noul Scirocco, Passat CC si Multivan PanAmericana. Volkswagen prezinta douazeci de modele care sintetizeaza spiritul marcii, pe o suprafata de 1000 metri patrati, in Parcul Izvor, din 22 pana in 24 august. Noutatile sunt reprezentate de Scirocco, Passat CC si Multivan PanAmericana.
Noul model sport coupe, Volkswagen Scirocco te intampina cu linii spectaculoase, temperament impresionant si tehnologie de ultima generatie. Pentru Scirocco sunt disponibile motoare 1.4 TSI cu 122 CP si 160 CP; 2.0 TDI cu 140 CP si 2.0 TSI cu 200 CP. Fiecare motor ofera posibilitatea de a trai placerea condusului, fie ca este vorba de cutie manuala cu 6 trepte adaptata pentru stilul sportiv de condus sau este cu dublu ambreiaj DSG cu 6 sau 7 trepte.
Alt model de interes expus la standul Volkswagen este elegantul si confortabilul Passat CC. Motorizarea de baza este reprezentata de un motor 1.8 TSI /160 CP. In mod suplimentar, se poate opta pentru un propulsor TDI/140 CP bazat pe tehnologia Common-Rail. Cine prefera sa isi descopere limitele, va opta cu siguranta pentru motorul V6 puternic si agil care dezvolta 300 CP. Aceasta motorizare de top este disponibila in serie cu sistemul 4MOTION si cutia de viteze cu dublu ambreiaj DSG, care accentueaza placerea condusului.
Zona vehiculelor de mari dimensiuni este deschisa de noul model Multivan PanAmericana, care ofera prin motorizarile de care dispune, forta, mobilitate si dinamism atat pe teren accidentat, cat si in oras, fie ca este un motor de 2,5 l TDI ce dezvolta 130 CP sau 174 CP, fie ca este V6 3,2 l cu 235 CP; ambele cu o cutie manuala in 6 trepte si tractiune 4MOTION. Modelul Multivan PanAmericana este produs in serie limitata, cu elemente unice de design este construit atat pentru marile expeditii cat si pentru aventura citadina, dar mai ales pentru toti cei care doresc sa-si depaseasca limitele.
Standul Volkswagen este completat de modelele Golf GTI, Golf Variant, Passat, Jetta Individual, Eos, Beetle Cabrio, Tiguan, Phaeton, Touareg, Cross Polo, Cross Golf, Cross Touran, Multivan Highline, Caddy Life, Caddy Maxi Life.
Sambata, 23 august, la ora 11:00 si duminica, ora 11:30, noile modele Volkswagen, Scirocco si Passat CC vor fi prezentate publicului intr-un tur pe circuitul stradal pozitionat chiar in mijlocul capitalei Romaniei, in jurul Casei Poporului. Cabrioletele EOS vor purta invingatorii pe pista, in cadrul Paradei Invingatorilor, duminica, ora 15.30.

Te asteptam in standul Volkswagen din Parcul Izvor, vineri, sambata si duminica, intre 10:00 si 19:00 pentru a vedea noile modele Volkswagen.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *