AUTO

Volkswagen Eos White Night

La Eos White Night, in centrul atentiei se afla contrastul intre alb si negru: caroseria este alba, iar elementele precum plafonul, grila radiatorului si carcasele oglinzilor sunt de culoare neagra. Modelul special poate fi comandat in orice moment. Eos White Night se remarca printr-un contrast interesant: acesta include culoarea exterioara „Alb Candy“, plafonul „Deep Black Pearleffect“, precum si stopurile cu leduri in rosu inchis. Imaginea modelului special este intregita de numeroase detalii de culoare neagra, de exemplu carcasele oglinzilor, grila radiatorului, precum si bandourile decorative.

Jantele de 18 toli vopsite partial in negru de tip „Budapesta“, cu suprafata lucioasa, completeaza imaginea eleganta a modelului Eos White Night.

La interior este continuata alternanta intre nuantele deschise si inchise: scaunele de piele Nappa de culoare neagra, capitonajul portierelor si cel lateral, precum si volanul negru sunt prevazute cu cusaturi la culoare. La aceasta se adauga insertiile decorative, precum si masca radioului de culoare „Alb Candy“. Pragurile portierelor cu inscriptia „White Night“ indica de asemenea prezenta acestui model special.

In versiunea de serie, Eos White Night este echipat cu elemente de confort precum sistemul de climatizare “Climatronic”, un tren de rulare coborat cu 15 milimetri si scaune fata incalzite. Pretul de pornire pentru Eos White Night este de 33.140,- euro, fiind disponibil cu toate versiunile de motorizare, cu exceptia propulsorului V6.

Vom reveni cu detalii specifice pentru Romania.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *