Stiri

Vodafone: magazine noi, oferte noi-telefon la 1RON

Incepand de astazi, patru noi magazine Vodafone Romania stau la dispozitia clientilor din Alba Iulia, Resita, Sfantu Gheorghe si Botosani. Numarul total de magazine Vodafone Romania a ajuns acum la 39.

Magazinele Vodafone din Alba Iulia, Resita, Sfantu Gheorghe si Botosani ofera o gama completa de produse si servicii Vodafone pentru clientii individuali si din mediul de afaceri, inclusiv telefoane in exclusivitate, la preturi speciale. Solutia BlackBerry, care ofera acces instant la Internet si resursele companiei – e-mail, telefonie mobila, SMS, agenda, aplicatii web si de companie – este disponibila clientilor in toate magazinele Vodafone Romania.

In plus, clientii din Alba Iulia pot beneficia de serviciile 3G – cum sunt video telefonia, Vodafone Mobile Connect, Mobile TV si alte servicii de informatie si divertisment, inclusiv continut exclusiv Vodafone.

Ofertele promotionale includ telefoane la 1RON pentru primii 100 de abonati din fiecare magazin nou si, exclusiv in magazinele Vodafone Romania, telefonul mobil Siemens A31, insotit de un dar special.