Stiri

Vodafone da acces la aplicatii software pentru telefoane

Vodafone Romania extinde oferta de continut din portalul Vodafone live!, oferind clientilor Internet pe mobil acces gratuit la peste 50.000 de aplicatii, disponibile prin GetJar.com. Cu abonamentul Internet pe mobil clientii Vodafone pot descarca aplicatii dintr-o gama variata de categorii, cum ar fi Comunitati, Divertisment, Lifestyle, Stiri si vreme, Imagini, Cumparaturi, Sport sau Calatorii. Printre cele mai populare aplicatii ale momentului se regasesc eBuddy, Facebook Mobile, Google Maps si Yahoo Mobile.

Catalogul GetJar.com poate fi accesat integral din browser-ul telefonului, prin portalul Vodafone live!. De asemenea, clientii Vodafone pot primi link-ul direct catre acest site trimitand un SMS gratuit la 8877 cu textul „getjar”.Traficul de date aferent navigarii pe GetJar.com este inclus in cei 500 MB din abonamentul lunar Internet pe mobil de 4 euro (fara TVA).

In plus, cu Vodafone Internet pe mobil clientii au acces la messenger pe telefon prin eBuddy, la fel de usor ca pe PC. eBuddy este unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie mobila, cu peste 5,5 milioane de clienti activi in fiecare luna, in intreaga lume. Astfel, clientii Vodafone Internet pe mobil pot utiliza, simplu si usor, cele mai cunoscute servicii de instant messaging sau social networking: Yahoo, MSN, GoogleTalk, ICQ, Facebook, MySpace, AIM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *