Evenimente, LifeStyle

Vodafone anunta castigatorii unei intalniri fata in fata cu Rolling Stones

Vodafone Romania are placerea sa anunte cei trei fericiti castigatori ai unei intalniri fata in fata cu membrii trupei The Rolling Stones, chiar inainte de concert. Claudiu Constantin Pene, din Bucuresti, Gabriel Cirstea, de asemenea din Bucuresti si Monica Kosa, din Resita vor avea sansa de a-i intalni pe The Rolling Stones, chiar inaintea concertului de pe stadionul Lia Manoliu. Cei trei clienti Vodafone au fost desemnati prin tragere la sorti, in cadrul campaniei Nerabdator sa-i vezi pe The Rolling Stones?”, desfasurate intre 23 martie si 15 iulie. Prin aceasta promotie, Vodafone Romania a oferit, de asemenea, un numar total de 2500 de bilete clientilor sai, noi si existenti, care au trimis un SMS cu tarif normal la numarul 4545.

Numele castigatorilor celor 2500 de bilete la concertul The Rolling Stones din 17 iulie, la Bucuresti, sunt postate pe site-ul Vodafone Romania, www.vodafone.ro. Clientii Vodafone Romania beneficiaza de o mare varietate de continut Rolling Stones pe telefonul mobil, in portalul Vodafone live!: inregistrari din concerte si videoclipuri gratuite, biografia si discografia trupei, 30 de tonuri de apel (la tariful de 2 USD / ton real sau 1,5 USD / ton polifonic) si peste 200 de piese integrale (la tariful de 2,5 USD / melodie). De asemenea, clientii Vodafone vor beneficia de continut exclusiv legat de concertul The Rolling Stones la Bucuresti, in Vodafone live!, incluzand imagini si 3 piese integrale din concert.

Vodafone Romania este sponsorul oficial al concertului The Rolling Stones care va avea loc pe stadionul Lia Manoliu, la data de 17 iulie 2007. Concertul face parte din seria de evenimente muzicale Vodafone Best Music, care a debutat anul trecut, cu concertele Depeche Mode (23 iunie 2006, Bucuresti) si Shakira (17 iulie 2006, Timisoara).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *