Vedete

Vizor Monden nu a „terfelit” imaginea Andreei Marin

Am primit pe adresa redactiei un  comunicat de presa in care realizatorii emisiunii de televiziune Vizor Modern dezmint faptul ca imaginea Andreei Marin ar fi fost „terfelita” in emisiunea   difuzata in data de 06.august.2010.  Fosta prezentatoare TVR a fost subiect de discutie intr-una din rubricile emisiunii, Top 5 – Frumuseti Naturale. Pe durata rubricii s-au punctat evenimentele esenţiale din viaţa Andreei Marin, nediscutandu-se despre subiecte parparazzi sau scandaluri.

“Afirmatiile conform carora prezentatorii emisiunii ar fi “terfelit” imaginea Andreei Marin sunt nefondate. Liviu Stanciu si Ela Voineag au prezentat subiectul intr-o maniera obiectiva, asa cum se intampala de fiecare data in emisiunea VIzor Monden.

Invitatii prezenti in emisiune si-au spus punctul de vedere cu privire la Andreea Marin, rezultand astfel un mix de opinii, pro si contra.  Niciunul dintre cei prezenti in studioul emisiunii nu au criticat sau contestat ceea ce a facut Andreea Marin ca om de televiziune.

Andreea Marin a fost inclusa  in acest top pentru ca este un exemplu pentru telespectatori si de-a lungul timpului a reusit sa isi imbine cu succes activitate profesionala cu cea personala.

In concluzie vrem sa reamintim ca emisiunea Vizor Monden difuzata pe 06.august.2010 nu a fost un afront la adresa Andreei Marin. Mentionam faptul ca incepand cu  ziua de miercuri 11.august, toate editiile Vizor Monden vor putea fi urmarite pe site-ul emisiunii (vizormonden.ro).”

One Comment

  1. Se pare ca cei cu coloana vertebrala mai sanatoasa vin la antena3.antentie ca,asa cum se intampla cam tuturor care lucreaza cu cuvantul usor puteti mistifica adevarul,analizati-va RATIONAMENTELE SA VEDETI CATE SUNT SOFISME.exemplu,campania electorala ptru.presedinte,singura voce care se obosea sa doreasca schimbarea cu orice alt candidat,BOGDAN TEODORESCU,CARE ZICEA DE ATATEA ORI,NU STIU CUM VA FI CU ALTU CA N-A MAI FOST,CEILALTI VA-ATI OSTENIT SA CAUTATI CELORLALTI BUBE IN CAP,SA DACLARATI CONVINSI CA ORICINE VA VENI NU VA FACE NIMIC.CAND SAMENI VANT CULEGI FURTUNA.SCHIMBATI SAMANTA.SUNTETI SEMANATORI BUNI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *