Concerte

Vita de Vie, concert ACUSTIC in mall Promenada

PROMENADA_CONCERT_VITA_DE_VIE

Concert ACUSTIC, sâmbătă, 1 Martie, orele 19.00, mall Promenada, etaj 1

ACCES LIBER

Adresa: mall Promenada, etaj 1, în Calea Floreasca 246B (metrou Aurel Vlaicu)

Pentru cei care nu au auzit trupa și în formulă acustică, mall Promenada îți aduce Vița de Vie pe 1 martie, un concertce îți transformăstarea obișnuită: instrumente precum pianul, chitările acustice, violoncelul, contrabasul sau elementele etnice de percuție și suflat iau locul zgomotoaselor chitări electrice.

Albumul Acustic conține 13 piese și se bucură de sprijinul unui invitat de marcă: Mandela Cajol (flaut și percuție)

Albumul Acustic este cel mai intens experiment muzical la care am participat până acum. Într-o lume rece, hiper tehnologizată, el reprezintă încercarea noastră de a ne întoarce la elementele simple, naturale. Am realizat zgomotul și viteza în care trăim și lipsa de liniște și detaliu din viața noastră, ne-am speriat că ne transformăm în roboți și atunci am zis stop! Trebuia să ne întoarcem în locul de unde a început totul, în punctul zero și să ne luăm energia de acolo. Călătoria noastră este povestea lui Adam și a Evei, spusă invers”, spune Adrian Despot.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic – album lansat în 2013 la Teatrul Național București – înseamnă cele mai bune piese Vița de Vie, acumulate în decursul celor 16 ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită.

Conceptul Acustic a demarat în primăvara lui 2012 cu două concerte sold out, unul la Opera Națională București și unul la Filarmonica Banatul Timișoara.

Vița de Vie ACUSTIC înseamnă:

Adrian Despot – vocal

Sorin “Pupe” Tănase – tobe

Cezar Popescu – chitară

Adrian Ciuplea – chitară bass & violoncel

Mihai Ardelean – clape

Mandela Cajol – flaut & percuții

Accesul în spațiul de concert Vița de Vie este gratuit.

Adresa: mall Promenada, etaj 1, în Calea Floreasca 246B (metrou Aurel Vlaicu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *