Stiri

Visa Europa, DeviceFidelity şi Akbank anunţă lansarea în Europa a primului sistem de plăţi mobile contactless bazate pe microSD

Visa Europe anunţă lansarea în Turcia a primului sistem de plăţi prin intermediul telefonului mobil cu microSD de pe piaţa europeană, în parteneriat cu DeviceFidelity şi Akbank, una dintre principalele bănci de retail turceşti.

Proiectul va demonstra cum cardul de memorie microSD, comun astăzi multor dispozitive mobile, poate furniza soluţii de plăţi mobile multor utilizatori. Având în vedere numărul relativ mic al dispozitivelor mobile care oferă în prezent tehnologii integrate Near Field Communications (NFC), soluţia permite integrarea unor opţiuni de plăţi mobile contactless şi astfel se adresează tuturor operatorilor mobili şi unei vaste majorităţi de smartphone-uri existente pe piaţă. Folosind tehnologia In2Pay™ microSD, realizată de DeviceFidelity, în combinaţie cu tehnologia contactless a Visa, clienţii Akbank vor beneficia de avantajul unor plăţi mobile la îndemână şi uşor de realizat.

Dat fiind numărul mare de smartphone-uri dotate cu slot microSD, soluţia In2Pay combinată cu tehnologia contactless Visa permite operatorilor mobili, instituţiilor financiare şi autorităţilor de tranzit să îşi extinda oferta de mobile banking la un număr larg de dispozitive de tip smartphone.

Citeste mai mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *