Vedete

Virgil Iantu merge la KidsFest

Virgil Iantu, una dintre cele mai cunoscute personalitati de televiziune din Romania, a raspuns invitatiei lui P*ET, prietenul extraterestru, de a i se alatura la prima editie KidsFest ce va avea loc weekendul acesta in Parcul Unirii. Virgil va imparti autografe celor mici prezenti si va face cele mai “trasnite” fotografii, alaturi de Cavalerul Eubiotic, eroul de basm al povestilor de sanatate.

Cunoscut in randul copiilor pentru productiile “Copiii spun lucruri trasnite” si „Vrei sa fii milionar”, Virgil Iantu se va alatura duminica participantilor la prima editie a celui mai mare festival pentru copii, Lumea lui P*ET – KidsFest. Incepand cu ora 17.00, acesta ii va asteapta pe toti cei care vor dori sa scrie o pagina de poveste alaturi de el, in cadrul unei sesiuni de autografe. Intregul moment este oferit celor mici de Eubiotic, produsul probiotic numarul 1 in Romania.

„Lumea lui P*ET – KidsFest”, primul festival din Romania dedicat exclusiv copiilor va avea loc weekendul acesta in parcul din Piata Unirii, fiind prezentat de Betty Ice. Amfitrionul evenimentului, „P*ET”, Prietenul ExtraTerestru al copiilor de pretutindeni, promite doua zile de poveste, din care nu vor lipsi jocurile, concursurile, muzica live, piesele de teatru, precum si o serie intreaga de alte surprize. Biletele sunt disponibile online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta la pretul 25 de lei pentru copii, 40 de lei pentru parinti sau 90 de lei pentru doi adulti si un copil, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa poata fi achizitionate si de la intrarea in Parcul Unirii, in limita disponibilitatii. Mai multe detalii despre eveniment se gasesc si pe pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/LumeaLuiPetKidsFest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *