Evenimente

VIP România organizează  Personal Development School 2011

In perioada 2 – 12 mai va avea loc a șaptea ediție a Personal Development School, un proiect de tradiție organizat de Voluntari pentru Idei și Proiecte România.

În perioada 2 – 12 mai va avea loc a șaptea ediție a Personal Development School, un proiect  de tradiție  organizat de Voluntari pentru Idei și Proiecte România.  Acesta se va desfășura în București și se adresează studenților de anul I și II, din centrele universitare bucureștene, dându-le acestora ocazia să afle o serie de tips&tricks utile pentru viitoarea lor carieră

Timp de 11 zile, cei 25 de participanți vor avea ocazia să participe la traininguri și workshopuri ce vor avea ca scop dezvoltarea lor personală, precum și orientarea în carieră prin trecerea în revistă a principalelor departamente ale unei companii.

Participanţii vor lua parte la sesiuni de traininguri, workshopuri, seminarii şi activități interactive pe teme precum CV Tips& Tricks, Personal Brand, Time Management, Presentation Skills, ținute de profesionişti consacraţi în domeniile recrutării și consultanței în carieră , dintre care îi menționăm pe: Cristia Maksutovici, Adina Stroe si Corina Kottlar (de la Stefanini TechTeam), Bogdan Grigore, Iulian Olariu și mulți alții. Activitățile propuse reprezintă o șansă pentru participanți de a beneficia gratuit de orientare în carieră, de a discuta deschis, de a interacționa cu profesioniști.

La sfârșitul celor 11 zile, participanții vor învăța să-și își redacteze propriul CV și vor participa la  simulări  de interviuri ținute de specialiști în domeniul recrutării, în urma cărora cei mai merituoși vor fi recompensați cu internshipuri.

Personal Development School este un proiect realizat împreună cu Deloitte.

Pentru mai multe informații despre modalitatea de aplicare , vizitați linkul către site www.personaldevelopmentschool.ro . Aplicarea se face până în data de 19 aprilie.

Despre VIP Romania

VIP inseamna Voluntari pentru Idei si Proiecte si este o organizatie formata exlusiv din studenti, infiintata in anul 1998 in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. Activitatea pe care o desfasuram este contributia noastra la transformarea mediului social, economic si politic deoarece proiectele noastre descopera, formeaza si dezvolta o comunitate de tineri cu potential ridicat si abilitati de lider.

  • www.vipromania.ro

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *