Evenimente

Vino pe 13 iunie la maraton in Herastrau!

In urma cu 1 an ideea noastra s-a transformat in realitate – am infiintat Ro Club Maraton, primul club al maratonistilor amatori din Romania!

In acest an numarul de membri a crescut constant. Am participat la toate competitiile importante din tara si la unele din strainatate, am tocit zeci de perechi de pantofi de alergare, am marcat mii de kilometri la antrenamente si ne-am bucurat de fiecare clipa petrecuta impreuna la alergarile de grup.

Sambata, 13 iunie 2009, membrii Ro Club Maraton, alaturi de partenerii sai, revista “Ce se intampla, doctore?” si reteaua de farmacii HelpNet, te asteapta in Parcul Herastrau, pentru a alerga impreuna, sarbatorind astfel bucuria miscarii si 1 an de existenta a clubului.

Nu este o competitie, ci un indemn la miscare pentru sanatate, buna-dispozitie si o ocazie de a cunoaste alti pasionati de alergare.

Chiar daca nu ai mai alergat de mult timp si nu esti in cea mai buna forma, vino alaturi de noi. Vom marca impreuna inceputul sezonului de vara cu antrenamente si concursuri pentru amatori, iar Ro Club Maraton te va incuraja si sustine sa reiei un stil de viata activ.

Vom alerga o prima tura prin parcul Herastrau, pe un traseu marcat de aprox. 2 km, intr-un ritm confortabil pentru toata lumea. Cei care nu sunt obisnuiti cu alergarea vor fi indrumati de catre membrii Ro Club Maraton sa alterneze perioadele de alergare cu mersul lejer. Te poti opri dupa aceasta tura sau poti continua sa alergi alaturi de noi inca 2 ture. Dupa cele 3 ture, va avea loc premierea tuturor participantilor si tombola.

Aceasta actiune este destinata in primul rand amatorilor, indiferent de nivelul lor de pregatire fizica.
La final, fiecare alergator va primi o diploma de participare, reviste CSID si alte premii, materiale informative din partea Ro Club Maraton. De asemenea, va avea loc o tombola la care poti castiga premii surpriza oferite de HelpNet.

Asadar, sambata 13.06.2009, incepind cu ora 9,30 dimineata, te asteptam la intrarea principala in Parcul Herastrau (Piata Charles de Gaulle). Toti participantii sunt rugati sa se inscrie pe listele oferite de organizatori, pentru a primi la final diplome de participare.

Alergarea va incepe la ora 10.

Actiunea va avea loc indiferent de conditiile meteo din ziua respectiva. Vino in echipament adecvat pentru alergare.

Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania. A fost infiintat in vara anului 2008 de catre un grup de alergatori din Bucuresti si alte orase, sub forma unei organizatii non-profit si are ca obiectiv principal promovarea alergarii pe distante lungi, ca sport de masa.

Ideea acestui club a pornit din dorinta celor 14 membri fondatori de a forma un grup de oameni care impartasesc aceleasi pasiuni si preocupari. Aceasta organizatie este deschisa oricui doreste sa ni se alature, indiferent daca este sportiv amator sau de performanta, daca alearga de 1 an sau de 20 de ani, daca are sau nu performante notabile, daca nu a participat inca la un maraton sau o alte curse pe distante lungi. Principala conditie pentru acceptare in club este pasiunea pentru alergare si dorinta de a contribui la promovarea alergarii in Romania.

Fiind o organizatie non-profit, activitatatea in club se bazeaza pe voluntariat, de aceea sunt bineveniti sa ni se alature ca membri ai clubului toti cei care doresc sa dedice timp si efort, in functie de posibilitatile fiecaruia, pentru organizarea activitatii clubului in toate aspectele si pentru promovarea lui.

Vino si pe forumul nostru ca sa discuti cu alti pasionati de alergare!

Dr. Serban Damian
Presedinte Ro Club Maraton
www.maraton.info.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *