Evenimente

Vineri, seara vegetariana la Finelli's

SVR si Restaurantul italienesc Finelli’s organizeaza o cina vegetariana tip bufet suedez.

Alege ce si cat poftesti, bufetul este pregatit pentru a fi savurat!

Se gatesc rulouri de sparanghel, chiftelute de cartofi cu rozmarin, barcute cu dovlecei, caprese, paste primavera, salata valeriana cu nuca si mere, budinca de vanilie si altele. Vino la o sueta intr-o atmosfera prietenoasa. Sa descoperim impreuna bogatia si savoarea bucatariei italiene vegetariene, bazate pe un stil de viata sanatos!

Te asteptam vineri, 20 august orele 19.00, la Restaurantul Finelli’s, in Strada Mantuleasa nr. 31. Intrare: doar 25 ron! – pe baza de rezervari, numarul de locuri fiind limitat: rezervari@svr.ro. Poti trimite deja rezervarea ta, ca sa evitam situatia anterioara, in care, din cauza ca rezervarile au venit tarziu, nu a mai fost timp sa gasim o solutie pentru a suplimenta locurile in mod substantial.
Detalii pe www.svr.ro

Societatea Vegetarienilor din Romania a fost infiintata la Cluj in 1991. In prezent are peste 600 de membri. SVR desfasoara activitati de promovare a unui stil de viata vegetarian, informand atat asupra avantajelor personale (sanatate, vitalitate, energie) ale celor ce urmeaza o astfel de dieta, dar si a impactului pozitiv asupra mediului, animalelor si planetei in general.

Alina Tuica
alina.tuica@svr.ro
http://www.svr.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *