LifeStyle

Vila lui Cristian Ţânţăreanu s-a vandut pentru 3.5 milioane de euro

Cel mai scump imobil particular scos la vanzare recent in Romania, vila lui Cristian TanTareanu, a fost vandut pentru 3.5 milioane de euro. Magnatul a economisit astfel 90.000 de euro, comisionul aferent unei agentii imobiliare in cazul in care tranzactia s-ar fi făcut prin intermediul acesteia.Timp de trei luni de la postarea imobilului pe site-ul www.MagazinulDeCase.ro, peste 3200 de vizitatori au fost interesati de casă aflată in proprietatea omului de afaceri. In cele din urmă, decizia cumpărării a fost luată de o firmă privată din Bucuresti, care va achizitiona proprietatea la pretul cerut de Tantăreanu. Firma intentionează să folosească vila din Corbeanca pentru organizarea de evenimente.

Proprietatea beneficiază de un teren de 7000 mp, imobilul avand ca destinatie locuinte individuale cu o suprafată totala de 550 mp. Imobilul are ca anexă un club cu suprafata de 770 mp si 360 mp terase. Clubul, are in componentă sală de conferinte, bar, discotecă, saune si băi.
“Cred că am făcut o afacere bună cu MagazinulDeCase. Nu am avut foarte multe vizionări iar cei interesati stiau deja detalii despre casă din informatiile de pe site. Eu nu sunt un utilizator obisnuit al tehnologiei moderne dar recunosc o afacere bună cand mi se oferă. Cred că viitorul afacerilor imobiliare va fi al firmelor care stiu să ofere clientilor servicii de calitate, in timp util si la un pret bun. Iar din acest punct de vedere agentiile imobiliare incep să piardă teren in fata tranzactiilor pe Internet”, a declarat Tantăreanu.

Tranzactia vilei de la Corbeanca reprezintă aproximativ 8% din valoarea tranzactiilor efectuate prin sistemul MagazinulDeCase de pană acum, acestea fiind estimate la 37 milioane de euro.
“Casa lui Cristian Tantăreanu a fost vedeta tranzactiilor imobiliare de pană acum. Acest lucru inseamnă că produsul nostru intră pe piata tranzactiilor de business si reprezintă o diversificare a ofertei noastre. Valoarea tot mai mare a imobilelor scoase la vanzare prin MagazinulDeCase.ro reprezintă o certificare a faptului că lipsa comisionului de tranzactionare este un real suport si pentru proprietarii de imobile cu o valoare de piată foarte mare. Acestia pot economisi, ca si in cazul domnului Tăntăreanu, pană la 100.000 de euro” a declarat Matei Malos, General Manager MagazinulDeCase.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *