Vedete

Victor Ciutacu face Vorbe grele la Antena 3

Emisiunea “Vorbe grele”, prezentată de jurnalistul Victor Ciutacu, va fi difuzată săptămânal, vineri seara, la Antena 3, a anunţat Mihai Gâdea, directorul executiv al televiziunii, luni seară, în cadrul talk show-ului “Sinteza Zilei”, scrie Mediafax. “Emisiunea «Vorbe grele» cu Victor Ciutacu va fi difuzată la Antena 3, în foarte scurtă vreme. Va fi o emisiune săptămânală, va fi difuzată vineri seara, după emisiunea «Conexiuni» cu Valentin Stan”, a spus Mihai Gâdea.

Victor Ciutacu a fost prezent, luni seară, în calitate de invitat în emisiunea “Sinteza Zilei”. “Domnule Ciutacu, vă dorim mult succes şi vă spunem bine aţi venit în Antena 3”, i-a spus Gâdea lui Ciutacu. La rândul său, jurnalistul Victor Ciutacu a spus că s-a făcut multă “psihoză” în legătură cu locul unde va pleca şi unde îşi va muta emisiunea “Vorbe grele”, care a fost prezentă în grila televiziunii Antena 2 din anul 2007 până în 2010.

“Ciutacu nu pleacă nicăieri. Ciutacu a rămas în trust şi a rămas acolo unde consideră că îi e locul”, a declarat Victor Ciutacu. Jurnalistul a precizat că a primit şi alte oferte, “inclusiv una politică”. În afară de emisiunea sa săptămânală, Victor Ciutacu va continua să participe, în calitate de invitat, şi la alte programe de dezbatere ale postului Antena 3.

Pe de altă parte, Mihai Gâdea a spus că în următoarea perioadă vor mai fi anunţate persoane care vin în Antena 3. “Mă bucur şi este o bucurie sinceră. Suntem într-o perioadă în care lumea vine înspre noi şi în zilele următoare vom vedea astfel de lucruri”, a spus Mihai Gâdea.

Victor Ciutacu, redactorul-şef al cotidianului Jurnalul Naţional, a confirmat, în data de 23 august, pentru MEDIAFAX, că, din toamnă, nu va mai face emisiunea “Vorbe grele” la Antena 2.

“Ne despărţim prieteni. Eu o să rămân la Jurnalul Naţional şi în proporţie de 90% o să fac emisiunea în altă parte”, a explicat la momentul respectiv Victor Ciutacu.

Potrivit unor surse, Dan Diaconescu i-ar fi făcut lui Victor Ciutacu o ofertă pentru grila de toamnă a postului OTV şi ar fi existat şi o altă televiziune interesată să preia emisiunea jurnalistului.

Emisiunea “Vorbe grele” cu Victor Ciutacu a fost prezentă în grila televiziunii Antena 2 din anul 2007, de la lansarea postului. Potrivit site-ului Antena 2, emisiunea “Vorbe grele” este “altceva pe o piaţă media saturată de isterie”. “«Vorbe grele» nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată o emisiune de tipul clasicei înşiruiri întrebare-răspuns, pentru simplul motiv că Victor Ciutacu participă activ la dezbatere, pentru că are părerile sale, pe care şi le susţine şi argumentează cum crede el de cuviinţă”, se mai arată pe site-ul postului Antena 2.

Televiziunile Antena 2 şi Antena 3 fac parte din trustul de media Intact, controlat de familia Voiculescu.

Intact Media Group deţine şi televiziunile Antena 1, Antena Internaţional, Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear şi Confidenţial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *