Evenimente

Vernisaj – Copiii Razboiului – Afganistan

Miercuri, 24 februarie, nu este numai ziua cand sarbatorim Dragobetele, ci și ziua in care daruim iubire in jurul nostru. Tocmai de aceea, campania umanitara intreprinsa de jurnalistul Florin Ghioca in Afganistan, in iarna lui 2008, se transforma acum intr-o expoziție foto cu portrete ale copiilor care au primit ajutoare cu acea ocazie.

Pe 24 februarie, la Casa ONU, se verniseaza expoziÈ›ia de portrete Copiii Razboiului – Afganistan, cu fotografii realizate de jurnalistul Florin Ghioca (www.floringhioca.ro) pe parcursul celor patru calatorii intreprinse in perioada 2007-2009 in zona de conflict Afganistan.

Expoziția va fi cu vanzare, iar fondurile obținute cu acest prilej vor fi folosite pentru o noua campanie umanitara in Afganistan. Fotografiile sunt imprimate pe canvas de firma Toth Design din Suceava.

In deschiderea expoziției vor lua cuvantul:
D-na Cristina Balan Centrul de Informare ONU
Dl. Dinu Lazar – fotograf (www.fotografu.ro)

Sunteți invitați, așadar, la vernisajul expoziției Copiii Razboiului, ce va avea loc la Casa ONU (Bd. Primaverii 48A), pe 24 februarie, de la ora 19.00.

Sponsor: Toth Design

Parteneri media: Evenimentul Zilei, Capital, Kanal D, Foto Video Digital, Oblique TV, KISS FM, Șapte Seri, evz.ro, libertatea.ro, capital.ro, hotnews.ro

Florin Ghioca
florinsiatat2002@yahoo.com
http://www.floringhioca.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *